Postkort fra Sommerlandet

Kære ….

… jeg har forsøgt at ringe flere gange nu, men uden held. For du burde altså komme herop! Brisen fra Øresund er livsnødvendig i disse dage og vi savner dig sådan. Vi snakker meget om dig og jeg er sikker på, at lidt frisk havbrise ville gøre dig godt. Jeg forsøger i hvert fald at ringe igen senere …

Haven er vidunderlig – ren balsam for sjælen. Men jeg har selvfølgelig heller aldrig tænkt på haven som arbejde. Snarere tværtimod. Alle de potteplanter, der skal nusses, staudebedet, der skal studses og køkkenhaven, der skal passes. Der er tonsvis af nye jordbær, siger jeg dig!!! Men jeg ved haveopgaverne ikke er det, der lokker dig op på disse breddegrader. Men nogen skal jo spise jordbærerne! Og der er vin på køl og kaffen nyder vi hver formiddag på trappestenen. Indimellem endda på farten, hvis vi er på udflugt!

“Det er lutter smil …

. . . heroppe i sommerlandet! Solskin gør godt! Det tror jeg også, du ville have godt af. Sådan en omgang gedigen afslapning. Jeg siger dig – det er dansk sommer, når det er allerbedst! Nu må jeg løbe – der er sat saft og jordbær frem! … “

… formiddagskaffen nyder vi hver dag

.. over en sladder og en snak om hvad dagen skal byde på. Alle dagene flyder sammen heroppe.
Jeg glemmer helt om det er hverdag eller weekend – hver dag er blot en ny sommerdag …

… i går var vi på cykeltur til Hornbæk …

Jeg siger dig: strækningen fra Kronborg til Hornbæk bliver man aldrig træt af. Jeg tænker – hvis du altså kommer – kan du tage Kystbanen til Helsingør og så tage mors gamle Raleigh med. Bare husk cykelbillet. Og pladsbillet for øvrigt – det er strengt nødvendigt i disse tider!

... fra tid til anden føler nærmest, at jeg er med i en film. Ren Marilyn Monroe. Det minder mig om os to som børn, hvor vi kunne leve os helt ind i et univers af udklædningstøj. Det hele ville bare være lidt sjovere, hvis du var her. Vi savner dig jo alle sammen. Du er i øvrigt også den bedste til at sætte hår – og det kræver lidt ekstra med alt det sol, vind og saltvand.

.. nårh ja – ind imellem ..

tilbringer vi aftenen ude, så føler man sig virkelig som en del af sommerlandet.

Stranden …

bliver jeg heller aldrig træt af. En dag er ikke en fuldendt dag før man har fået et dyp i Øresund! Nogen dage når vi det nærmest ikke før hen på aftenen. Men jeg siger dig et aftendyp er ikke at kimse af. Solnedgangen over Kullen og lyserøde skyer på himlen. Det er ren lykke ….

Det huslige arbejde …

… skal selvfølgelig gøres, men når man tilbringer de fleste timer udendørs, så er det jo ikke fordi, der er så meget der skal gøres. Så det skal du slet ikke tænke på! Du skal bare komme og slappe af! Måske kan vi bage en kage sammen… fik i øvrigt sådan en glimrende opskrift på rabarber-crumble! Den har jeg allerede lavet flere gange nu og det smager jo så godt med en klat letpisket flødeskum! Du er nok mere til creme fraiche….

Får i øvrigt læst …

.. en masse bøger. Du ville nok kalde det trivial litteratur. Dig om det. Du ved jeg har en svaghed for romantik og en god krimi. De er slet ikke til at lægge fra sig, når man først er gået igang. Ugebladene får jeg læst forfra, bagfra – og ja nærmest på hovedet (når jeg har fået lidt for meget sol). Læste i øvrigt, at du burde slappe af og give dig selv lidt mere tid. At det ville være godt for dig med lidt mere ro på. Det sagde dit horoskop altså. Men tror altså der er noget om snakken, for synes godt nok du har styrtet rundt på det seneste ….

Jeg forestiller mig allerede…

hvordan jeg kan tage imod dig på stationen. Hvor glad jeg vil blive, når jeg ser dig træde ud af toget! Så har vi kun uger af endeløs sommer foran os. Du bør altså overveje det ...

Træk i sommerkjolen!

Garderoben skriger på kjoler, der blot trækkes over hovedet og badedragten. Indimellem er det, det eneste jeg kan holde ud at have på kroppen! Luftigt og let tøj. Sådan noget skal du huske – hvis du altså kommer. Og ellers er det selvfølgelig en oplagt mulighed for at tage en lille indkøbstur …

Menuen – den er der helt styr på!

.. den står på en sommerlig simreret og surdejsbrød. Eller weekendtapas. Tja… det kan vi egentlig tage, når du kommer. Jeg har fundet sådan et hyggeligt sted, hvor de laver fortrinlig mad – lige til at tage med hjem. Man ringer bare og bestiller. Hvilken lykke.

Der er ganske enkelt ikke en finger at sætte på sommerlandet … skal vi ikke bare aftale at jeg henter dig ved stationen i morgen klokken 10?”

Postkort fra Sommerlandet er et lille McVERDI univers – en inspirerende tidsrejse til styling og inspiration skabt i de skønne rammer hos vores nye naboer: Mad og Møbler i Hellebæk. Her finder du en skøn kombination af antikviteter, kaffe, is og lækker simremad på hjørnet af Ndr. Strandvej og Bøssemagergade. Et besøg værd og en stærk anbefaling herfra.
Se mere på deres hjemmeside her eller følg Mad og Møbler på instagram

Idé, foto, styling, redigering og alt det der:
Juliane & Cathrine

Hår & make up:
Tenna Schwartzbach

Vores søde modeller er:

Det har været en sand fornøjelse! Tusind tak for at du læste med.

/Juliane

ALLE PRODUKTER BRUGT I “POSTKORT FRA SOMMERLANDET”

Indkøbskurv