Ålsgårde

INFO OM VORES ÅLSGÅRDE BUTIK

Hvor Øresund møder Kattegat, på Strandvejen nord for Helsingør finder du vores egen butik med hele McVERDI-kollektionen samlet et sted. Med udsigt over vandet og et interiør holdt i lyse farver vil du opleve en stemning af ro og hygge. Vores “gæster”, som vi gerne kalder vores besøgende, kan prøve det nyeste fra kollektionen og være heldige at finde unikke kollektionsprøver, der ikke findes andre steder. Herudover finder du et varieret og inspirerende supplement af lækkert strik, skjorter tørklæder mm i forskellige materialer efter årstiden; sko og bælter fra andre mærker, og ligeledes smykker til enhver lejlighed som komplementerer McVERDI særligt godt.

Tilknyttet butikken i Ålsgårde er ligeledes McVERDIs hovedkontor, hvorfra hele firmaet administreres. Det er her, designer Lotte Honoré syr de første prototyper og kæler for detaljen på næste års kollektion med hjælp fra sin designassistent og datter Juliane Honoré. Her vil du møde søde Rie, Karina og Helle, der tager sig af butikken og vores gæster. Du kan også være heldig at møde vores fantastiske “gæste-ekspedient” – Jane, der passer biksen ind imellem og altid er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte kjole eller det helt rette stykke overtøj til sæsonen.

Tag din veninde, mand, datter, søster …. med ! Vi byder altid på en kop kaffe til dig og hvem end du har med af “personlig shoppere” og vi har en gode siddepladser og formidabel udsigt!

Samtidig foregår kommunikationen herfra dagligt med de andre McVERDI-piger på Østerbro. Det er også fra vores hovedkontor i Ålsgårde, at webshoppen administreres af Julie, Nønne og Helle der har fuld gang i pakkerne inde bagved.

Vores butik i Ålsgårde er – tilsammen med stranden, skoven, Hammermøllens Cafe og udsigten til Kullen – gode undskyldninger for en dejlig udflugt, når du har brug for lidt forkælelse.

Det er en smuk og nem køretur til butikken i Ålsgårde på små 45 minutter fra Kongens Nytorv. Kommer du i bil fra København, skal du blot køre mod Ålsgårde, hvor du ved Strandvejen kører mod Helsingør ca. 200 meter – så kommer butikken på din højre hånd. Det er let at parkere lige overfor – rigtig god tur! Vi glæder os til at byde dig velkommen.

WEBSHOP ORDRE:
Husk at du kan vælge at afhente din webshop bestilling i butikken i Ålsgårde eller på Østerbro, ved at vælge dette under AFHENT. Du er også mere end velkommen til at returnere eller ombytte din bestilling i en af vores to butikker.

McVERDI ÅLSGÅRDE
Nordre Strandvej 153
3140 Ålsgårde
Danmark


Tlf.: +45 25 44 45 40
Mail: [email protected]

ALM. FASTE ÅBNINGSTIDER Ålsgårde:
Mandag 11-17.30
Tirsdag 11-17.30
Onsdag 11-17.30
Torsdag 11-17.30
Fredag 11-17.30
Lørdag 10-15
Søndag LUKKET
1. søndag i måneden ÅBENT 10-15Se mere på McVERDI Ålsgårde >>

En hyggelig venindeaften

Har du lyst til en aften sammen med nogle veninder fra bogklubben, koret eller kontoret?
Sammen med dem som altid komplimenterer dig for dine fede McVERDI outfits og som nu
får chancen for at tage med til den lille butik “in the middle of nowhere”.
Læs mere lige her >>

Brands

Nedenstående brands fører vi i vores Ålsgårde butik. Der kommer hele tiden nye til og sker udskiftning indimellem, men vi bestræber os på at holde listen opdateret. Men du er selvfølgelig ALTID velkommen til at kontakte os med spørgsmål og specifikke forespørgsler.

McVERDI

Ålsgårde butikken har det største udvalg af McVERDI! Her kan du også være heldig at finde unika styles og kollektionsprøver. Vi har også indimellem styles fra tidligeres sæsoner, men vær opmærksom på udsalgsstyles på webshoppen ikke nødvendigvis er tilgængelige i Ålsgårde butikken. Så drømmer du om en favorit til nedsat pris fra en tidligere sæson, så kontakt os på forhånd – så kan vi formentlig få hentet den hjem til dig fra fjernlageret.

YaccoMaricard

Eksklusive japanske skjorter i flere snit og farver. Det sværeste her er at vælge! Vi fører et bredt udvalg af deres skjortekollektion i forskellige farver – oftest farvetilpasset, så de passer McVERDI kollektioner.

Har du en butik og drømmer om at sælge YaccoMaricard selv? Vi har agenturet på de smukke skjorter – kontakt os på [email protected] .

Mansted

Et pænt udvalg af det mere klassiske strik fra Mansted i farver og snit, der passer ind i McVERDIs kollektion. Dejlige cardigans, sweatre og lækre trøjer i uld, yak okse og bomuld.

Privatsachen

Måske kender du Privatsachens smukke krøllede silkekjole i alskens smukke farver, der til at starte med udgjorde brandets absolutte DNA. Vi har stadig de smukke krøllede silkestyles, men i dag spænder Privatsachens sortiment i McVERDIs butikker over langt mere. Find for eksempel deres elegante batik indfarvede silkekjoler og ikke mindst deres meget påpulære bomuldsserie af alt fr tunikaer til lange kjoler.

September20

McVERDI er – som du måske ved – et mor-datterbrand, der til daglig drives af Lotte Honoré og datteren, Juliane Honoré. Mens Lotte som altid har stået bag McVERDIs design, så er September20, Julianes subbrand af mere petite, feminine vintage-inspirerede kjoler.

ART Shoes

I butikken finder du vores udvalg af sko, støvler og sandaler fra det spanske skomærke Art Shoes. De er kendt for deres markante designs og flotte farver. Vores udvalg er nøje afstemt så det passer perfekt til sæsonens McVERDI farver.

Muse Wear

Med rødder i det nordvest jyske er familiefirmaet og slowfashion brandet Muse Knitwear inspireret af den nordiske livstil, det klassiske og enkle design. Find et udvalgte lækre styles fra dette kvalitetsbrands i vores Ålsgårde forretning.

Accessories

Vores udvalg af smykker, tørklæder og accessorise skifter løbende. I sommermånederne holder vi at, at supplere vores kollektioner med kurve, tæpper og strandting, mens vi om vinteren finder farverige huer og ofte har et godt udvalg af eksempelvis Randers Handsker.

Lise Honoré keramik

I vores Ålsgårde butik finder du et udvalg af keramik dekoreret af den danske billedkunster Lise Honoré. Skåle, kopper, tallerkner…. udvalg og farver skifter men er næsten fast inventar i butikken.

Gai+Lisva

Nordiske værdier, kvalitet og enkelt holdbart og ekstremt lækkert design. Det er Gai+Lisva. I vores butik i Ålsgårde har vi et enkelt udvalg af Gai+Lisva med fokus på deres klassiske basic styles – blandt andet deres langærmede “Amalie”-bluse i alskens versioner, som vi er blevet helt afhængige af.

Sneaky Fox strømpebukser

Har du fundet en kjole – så har vi altid strømpebukserne, der passer til. Vi fører et bredt sortiment af de gode Sneaky Fox strømpebukser – både i uld og i micro og har et stort udvalg af farver.

Nordic Shoe People

Nordic Shoe People er et dansk skomærke. Skoene er håndlavet på en lille familieejet fabrik i Spanien og Nordic Shoe People laver kun begrænsede mængder. Alle deres materialer er EU-certificerede.

Indkøbskurv