København Ø

Info om vores butik på Østerbro

På Østerbrogade i København finder du vores fine københavnske McVERDI butik. Butikken ligger centralt i København og med de hyggelige omgivelser på Østerbro, er den helt sikkert et besøg værd. Med højt til loftet og holdt i lyse toner vil du opleve den lille butik som en perle i det københavnske bymiljø. Du finder selvfølgelig et stort udvalg af McVERDI-kollektionen på bøjlerne, men du vil også kunne finde tøj, sko og tilbehør fra andre brands. Eksempelvis vil du kunne kombinere vores produkter med silkekjole og tøj fra det tyske Privatsachen, lækker strik fra danske Mansted, strik fra Muse Knitwear og ikke mindst de helt formidable skjorter fra japanske Yaccomaricard. Det hele kan prøves, styles og mixes godt hjulpet på vej af vores søde McVERDI-personale.

I butikken kan du møde Jenny, Julie og Emilie, der alle med et smil er klar til at hjælpe, guide og svare på spørgsmål.

Kommer du i bil er der ofte pladser på Østerbrogade lige ved butikken, ellers er det også muligt at finde parkering på de nærtliggende sidegader til Østerbrogade. Er du med offentlig transport er butikken ikke langt fra Trianglen, hvor den nye metro cityring kører til.

Adresse

MCVERDI KØBENHAVN, ØSTERBRO
Østebrogade 112
2100 København Ø
Danmark

Tlf.: +45 22257031
Mail: [email protected]

SÆRLIGE ÅBNE & LUKKE DAGE:
🌸 VI HOLDER LUKKET 2. PINSEDAG
🌸 VI HOLDER SÆRÅBENT TIRSDAG D. 21. 5

ALM. FASTE ÅBNINGSTIDER ØSTERBRO:
Mandag 11-17.30
Tirsdag LUKKET
Onsdag 11-17.30
Torsdag 11-17.30
Fredag 11-17.30
Lørdag 10-15
Søndag LUKKET

Se mere på McVERDI Østerbro >>

WEBSHOP ORDRE:
Husk at du kan vælge at afhente din webshop bestilling i butikken på Østerbro eller i Ålsgårde, ved at vælge dette under AFHENT. Du er også mere end velkommen til at returnere eller ombytte din bestilling i en af vores to butikker.

En hyggelig venindeaften

Har du lyst til en aften sammen med nogle veninder fra bogklubben, koret eller kontoret?
Sammen med dem som altid komplimenterer dig for dine fede McVERDI outfits og som nu
får chancen for at tage med til den lille butik “in the middle of nowhere”.
Læs mere lige her >>

Brands

Nedenstående brands fører vi i vores Østerbro butik. Der kommer hele tiden nye til og sker udskiftning indimellem, men vi bestræber os på at holde listen opdateret. Men du er selvfølgelig ALTID velkommen til at kontakte os med spørgsmål og specifikke forespørgsler.

McVERDI

Østerbro butikken har et stort udvalg af McVERDI – selvfølgelig! Men butikken er lille og vi har derfor kun meget få styles fra tidligere sæsoner. 

YaccoMaricard

Eksklusive japanske skjorter i flere snit og farver. Det sværeste her er at vælge! Vi fører et bredt udvalg af deres skjortekollektion i forskellige farver – oftest farvetilpasset, så de passer McVERDI kollektioner.

Har du en butik og drømmer om at sælge YaccoMaricard selv? Vi har agenturet på de smukke skjorter – kontakt os på [email protected] .

Mansted

Et pænt udvalg af det mere klassiske strik fra Mansted i farver og snit, der passer ind i McVERDIs kollektion. Dejlige cardigans, sweatre og lækre trøjer i uld, yak okse og bomuld.

Privatsachen

Måske kender du Privatsachens smukke krøllede silkekjole i alskens smukke farver, der til at starte med udgjorde brandets absolutte DNA. Vi har stadig de smukke krøllede silkestyles, men i dag spænder Privatsachens sortiment i McVERDIs butikker over langt mere. Find for eksempel deres elegante batik indfarvede silkekjoler og ikke mindst deres meget påpulære bomuldsserie af alt fra tunikaer til lange kjoler.

September20

McVERDI er – som du måske ved – et mor-datterbrand, der til daglig drives af Lotte Honoré og datteren, Juliane Honoré. Mens Lotte som altid har stået bag McVERDIs design, så er September20, Julianes subbrand af mere petite, feminine vintage-inspirerede kjoler.

Muse Knitwear

Med rødder i det nordvest jyske er familiefirmaet og slowfashion brandet Muse Knitwear inspireret af den nordiske livstil, det klassiske og enkle design. Find et udvalgte lækre styles fra dette kvalitetsbrands i vores Østerbro forretning.

Accessories

Vores udvalg af smykker, tørklæder og accessorise skifter løbende. I sommermånederne holder vi at, at supplere vores kollektioner med kurve, tæpper og strandting, mens vi om vinteren finder farverige huer og ofte har et godt udvalg af eksempelvis Randers Handsker.

Lise Honoré keramik

I vores Østerbro butik finder du et udvalg af keramik dekoreret af den danske billedkunster Lise Honoré. Skåle, kopper, tallerkner…. udvalg og farver skifter men er næsten fast inventar i butikken.

Gai+Lisva

Nordiske værdier, kvalitet og enkelt holdbart og ekstremt lækkert design. Det er Gai+Lisva. I vores butik på Østerbro har vi et enkelt udvalg af Gai+Lisva med fokus på deres klassiske basic styles – blandt andet deres langærmede “Amalie”-bluse i alskens versioner, som vi er blevet helt afhængige af.

Sneaky Fox strømpebukser

Har du fundet en kjole – så har vi altid strømpebukserne, der passer til. Vi fører et bredt sortiment af de gode Sneaky Fox strømpebukser – både i uld og i micro og har et stort udvalg af farver.

Indkøbskurv