~ Clara’s Snickers Bites ~ 

Hvem har ikke en sød tand…?

Salt, sødt og syndigt – det er de tre ord, jeg vil benytte mig af til at beskrive mine Snickers Bites. Kombinationen af de søde dadler, den saltede peanutbutter, de crunchy peanuts og den smagfulde kokos, gør at din søde tand vil juble ekstra højt! Jeg har efterhånden forkælet min familie, venner og ikke mindst mine søde kollegaer her i McVERDI en del gange med disse syndige Bites, og de bliver altid taget imod med kyshånd og sultne øjne. Opskriften er stærkt inspireret af Kristina Hoffmans opskrift på Snickers.

Snickers Bites = En hyggelig eftermiddagsaktivitet

I denne weekend besluttede jeg mig derfor for at lave en portion af mine Snickers Bites, som jeg kunne tage med og uddele på arbejdet om mandagen. Det er nemlig sådan, at man scorer nemme plus point her i firmaet;-) Iført min nye yndlings McVERDI kjole, den sødeste sort/hvid ternet spencerkjole, kastede jeg mig ellers over opgaven med iver. Jeg er en utrolig madglad person. Med det mener jeg, at jeg elsker at spise mad, tale om mad, tænke på mad og ikke mindst lave mad til dem jeg holder af. Derfor er en søndag eftermiddag i mit lille køkken på Østerbro, altid en rigtig hyggelig aktivitet jeg nyder at tage mig til.

Opskriften på de lækre Snickers Bites

Der findes ingen sandere kærlighed end kærlighed til mad

Til min 20 års fødselsdag her i år, havde jeg lavet en kæmpe portion af disse bites, så jeg rigtig kunne forkæle mine fødselsdags gæster. Dagen efter, da jeg skulle på arbejde, havde jeg også medbragt en skål af dem, som jeg kunne forkæle mine kollegaer med. Det var især min søde kollega Cathrine, som fuldstændig elskede dem, og hun bestilte dem som fødselsdagsgave, da hun fyldte år i marts (det var mig der skulle stå for hendes gave denne gang). Jeg følte mig selvfølgelig nødsaget til at lave disse Bites til hende i fødselsdagsgave, og det endte ud (ifølge min mening) i et pænt stort glas fyldt med dem! Gaven blev modtaget med stor begejstring, og hun vil stadig ikke indrømme, hvor hurtigt hun tømte glasset med mine snickers bites;-)

Lidt billeder fra da vi spiste Snickers Bites på vores McVERDI Glamping

Jeg synes helt sikkert, at du skal prøve at lave dem! De er nemme at lave, kræver få ingredienser og redskaber som et hvert køkken har.

Psssst…. Så er de ovenikøbet veganske, glutenfri og (næsten) sunde 🙂

Mange tak fordi du læste med! Og på gensyn 🙂

Mvh. Clara/McVERDI

Se min opskrift på banakage med chokolade og nødder lige her

Indkøbskurv