McVERDI

Det startede for over 30 år siden med en ungpigedrøm. En drøm om at møde mit eget design på min vej gennem byen. En drøm om at skabe et originalt, enkelt og stilrent design i de bedste materialer og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Symaskinen var – og er stadig – min bedste ven og min drøm blev til virkelighed i min første butik i hjertet af København, hvor jeg både havde atelier, systue og butik. Her designede, syede og solgte jeg mit eget design. Siden 1987 er der sket en del. Min datter, Juliane, er blevet en stor del af virksomheden og vi har nu et stærkt dedikeret team omkring os af de dygtigste kvinder, der tilfører McVERDI så meget energi og sjæl.  

Men mit mål om at producere enkelt og stilrent tøj af de bedste materialer er stadig det samme. Jeg er stolt af at kunne præsentere en gennemarbejdet kollektion med flotte frakker, dejlige hverdagskjoler og vidunderligt strik. 

Altid tro mod min oprindelige idé om at skabe smukt, anvendeligt og klædeligt tøj til kvinder i alle aldre – tøj der giver følelsen af at komme hjem … at være vel klædt – er jeg altid på jagt efter lækre strukturer og rene råvarer til McVERDIs to årlige kollektioner.  Det starter oftest med den følelse tøjet skal give og derfra starter jagten på de helt rigtige metervarer, der oftest udvikles specielt til os af vores italienske samarbejdspartner. Det er når alt går op i en højere enhed – Når stof, ide og udtryk spiller og jeg kan se kunden for mig, at jeg virkelig elsker det.

Placeret med en billedskøn udsigt over Øresund er McVERDIs hovedkontor, designstudio og største butik i Ålsgårde i sig selv en inspirationskilde og bestemt et besøg værd! Jeg er stolt af at kunne sige at samtlige styles stadig formgives her og at de første prøver syes på den selvsamme symaskine, som jeg startede op med. Her arbejder Juliane og jeg tæt sammen om at skabe McVERDIs kollektioner og univers med omhu og omtanke med det mål at hver enkelt style, skal have potentiale til at blive en favorit

McVERDI er et slow fashion brand med to årlige gennemarbejdede kollektioner. Jeg skaber tøj, fordi det er det jeg kan og fordi jeg synes det er mega sjovt. Derfor har vi et klart ønske om kun at samarbejde med søde, passionerede mennesker, der har deres hjerte med i det de laver. Derfor er McVERDIs typiske samarbejdspartnere mindre familieejede virksomheder rundt omkring i Europa. De fleste af McVERDIs styles rejser fra deres værdsatte stof designer i Italien videre til Bulgarien, hvor materialerne trylles om til McVERDI styles på en lille familieejet fabrik ved Sortehavskysten. Derfra sendes kollektionerne til Danmark, hvor McVERDI (med fælles ånd og hjælp fra hele familien) behandler og videresender hver enkelt del til McVERDIs tre butikker (Ålsgårde, København Ø og Aarhus) og udvalgte forhandlere over hele Europa. 

Gode kvaliteter, årelang tilpasning og ikke mindst kendskab til den kvindelige krop og hvad der klæder den – tilsat en god portion McVERDI-følelse. Det handler om den ubetalelige følelse af at føle sig godt tilpas, tro mod sig selv – og vel klædt. Det er nærmest en livsstil. 

Du er altid velkommen!

Lotte Honoré

designer, stifter, ejer

Har du lyst til at høre mere til os? Så kan du melde dig til vores nyhedsbrev eller følge os på de sociale medier – instagram, facebook og pinterest. Der gør vi os umage for at dele vores hverdag, nyheder og events med jer.

Indkøbskurv