De smukke McVERDI detaljer

En Kærlighedshistorie til McVERDI:
Når det hele er 100% gennemført

Kære bloggen, Kære læsere og Kære Google
I dag vil jeg dele en personlig historie med jer, en kærlighedshistorie til et brand, der virkelig har mit hjerte meget kært: McVERDI og kærlighedshistorie til detaljer. Læs med, mens jeg tager jer med på en rejse gennem min begejstring for dette smukke stykke dansk design. Jeg har været ansat i virksomheden i over 6 år og måtte desværre stoppe grundet en flytning til Århus. Efter en pause er jeg nu vendt tilbage for at hjælpe til i en begrænset periode, og det har virkelig været en øjenåbnende oplevelse. Eller lad os kalde det en genopfriskende oplevelse.

Fotoshoot – 1, 2, 3 Action

Det hele startede med en dag på fotoshoot med min kollega Julie. Det var ikke blot en dag med en masse film-skydning og store smil, men en dag, hvor jeg virkelig blev mindet om, hvorfor McVERDI tøj er så unikt.

Vi var midt i processen med at hænge tøjet pænt op, klar til den store fototshoot-dag. Det var her, at det skete. Imens jeg omhyggeligt hængte kjoler og bukser op, begyndte jeg at lægge mærke til alle de små detaljer, som gør McVERDI-tøjet 100% gennemført og 100% lækkert.

Alle detaljerne

Først og fremmest var der knapperne. Smukke, knapper, der tilføjede et strejf af personlighed til hvert stykke tøj. Betrukne knapper i stof, i materialer som går igen i kollektionen. Cool knapper som giver tøjet kant. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på den smukke finesse, der er valgt i hver enste knap og hver enste knap der er designet eller udvalgt helt specielt til McVERDI. Knapperne og tøjet som skal følges ad fordi de passer sammen, et perfekt design match.

Derefter faldt mit blik på lynlåsen – en tilsyneladende simpel detalje, men ikke desto mindre vigtig. Jeg opdagede, at den dybe koboltblå farve på lynlåsen matchede perfekt med striberne i bukserne. Endnu en smuk detalje.

Men det var ikke alt. Da jeg studerede en kjole nærmere, opdagede jeg et utroligt smukt foer, der gemte sig indeni. Det var som at opdage et ekstra lag af skønhed, der kun afsløres, når man tager tøjet på. Det ekstra lag skønhed, gjorde at jeg straks fik lyst til hænge mine McVERDI kjoler på vrangen og bare nyde synet på mine garderobeskabe. Det var et tydeligt eksempel på, hvordan McVERDI går ud over det synlige for at sikre, at et smukt stykke dansk design strækker sig til hver eneste centimeter af deres tøj.

Stolthed & kærlighed

McVERDI formår at designe og skabe tøj, hvor opmærksomheden på detaljer går ud over det sædvanlige. Jeg kan mærke stoltheden og kærligheden bag hver eneste syning, som også fortæller en historie om en designer, der nægter at gå på kompromis med kvalitet og godt dansk håndværk. Jeg har været vidne til processen fra inderst til yderst, som alle dage har givet mig en respekt og kærlighed til McVERDI. Jeg har fået lov til at være helt tæt på designprocessen og det gør at jeg kan mærke historien bag hvert eneste stykke tøj, historien om et dedikeret team, der går op i at levere smukke produkter og gode oplevelser, som de selv er stolte af. Jeg håber også du kan mærke det?

Smukke detaljer = En god investering

Når jeg hænger mit McVERDI-tøj op, er det som at hænge små stykker af kunst ind i mit skab. Jeg føler mig forbundet med en historie, en kultur, og samtidig er jeg klædt i noget, der er helt utroligt unikt. Der findes ikke mange stykker tøj af hvert McVERDI design. Så her sidder jeg i Århus, omgivet af mit elskede McVERDI-tøj, og jeg kan ikke lade være med at smile. Det er mere end bare tøj; det er i den grad en investering i kvalitet, skønhed og dansk design.

Hvis du endnu ikke har oplevet magien ved at hænge McVERDI-tøj udenpå dit skab, vil jeg opfordre dig til at give det en chance også på vrangsiden.
Det er ikke bare tøj; det er en kærlighedshistorie mellem dig, McVERDI, æstetik og dansk design.

Del din McVERDI historie

Tak fordi du læste med!
Mit måske mest personlige blogindlæg til dato og dog!
Du kan jo lige læse min McVERDI brudekjole historie også et personligt blogindlæg, klik her >>.
Efter denne oplevelse så har jeg fået helt lyst til at samle flere personlige McVERDI historier. Så hvis du har en helt speciel McVERDI historie, et McVERDI minde eller en historie om din yndlingskjole, så send en mail til [email protected] – hvis jeg må, så vil jeg dele historierne her på bloggen og på vores andre digitale medier med tilladelse.

De bedste hilsner, Cathrine – En vakseægte McVERDI fan!

Gå på opdagelse i produkterne fra blogindlægget

Anbefaling: Læs om kjolens historie igennem 100 år, lige her >>

Indkøbskurv