Se min kjole – min McVERDI brudekjole

Se min kjole – min McVERDI brudekjole

For et par weekender siden blev jeg gift i en drøm af en specialdesignet McVERDI brudekjole.
Det var en helt fantastisk dag og denne McVERDI kjole var med til at gøre dagen helt perfekt.


Vielsen

Min mand og jeg blev viet på Søfarts Museet d.11/11 2018. En lille intim vielse bestående af vores forældre og vores søskende. Ikke noget stort, ikke nogen kæmpe fest. Dagen og datoen var vigtig, fordi d.11/11 2018 havde vi nemlig været kærester i 10 år. Hvad kunne være mere romantisk end at blive gift på denne dato? Sige JA til hinanden og sige JA til at være hinandens partnere i medgang og modgang. Så det blev vi selvfølgelig – vi blev gift d.11/11 2018.

Processen

I dette blogindlæg vil jeg fortælle historien om min McVERDI brudekjole og processen om hvordan kjolen blev til. Lad os skrue tiden lidt tilbage til sådan ca. to uger før vielsen. Jeg havde ikke tænkt over, at kjolen kunne blive specialdesignet til mig. Jeg havde ikke tænkt over, at sådan et stort ønske kunne gå i opfyldelse. Heldigvis spurgte Chefdesigner og stifter af McVERDI Lotte Honoré om hun ikke skulle sy en kjole til mig efter min helt egen kjoledrøm? Jeg var nok en smule mundlam, men jeg fik heldigvis sagt meget hurtigt JA TAK!

Processen gik i gang – meget hurtigt og meget spontant. Jeg blev inviteret op på loftet af Juliane, som er datter af Lotte Honoré. Loftet er nok det allerhelligste sted i McVERDI, især for en pige som mig med en masse kjoledrømme. McVERDI’s loft er fyldt med lækre materialer, de lækreste metervarer og italienske vævede metervarer –  det var svært at vælge! Og jeg blev forelsket i flere forskellige materialer, farver og mønstre.

 

Jeg fik to farver i det samme materiale med hjem – i farverne blå og champagne.

En meget lækker jacquard vævet kvalitet, nærmest en mat skinnende kvalitet. En dobbeltvævning.
Jeg havde både svært ved at vælge farve og hvilken side materialet skulle have. Jeg valgte den blå farve.

“The best color in the whole world is the one that looks good on you.”

-Coco Chanel, Fashion designer.

Så gik inspirations- og tegneprocessen i gang. En masse timer blev brugt på Pinterest – billeder af vintage kjoler, kjoler båret af royale og bare smukke kjole blev samlet i en mappe. Jeg tegnede fire forskellige kjoler og i samråd med Lotte og Juliane blev den rigtige kjole valgt.

Den færdige kjole


Tilretninger fandt sted ugen efter og kjolen blev skabt. Min McVERDI brudekjole – en kjole som indeholder McVERDI’s gode kvalitet og metervare, en kjole som består af godt design og til sidst, men ikke mindst, så er det en kjole, som er skabt ud fra mine ønsker og drømme.

Selvom jeg ikke har været på en traditionel brudekjole jagt, så fik jeg med det samme en fornemmelse, at denne kjole var “the one”. Kjolen har den rette tyngde, masser af stof og den helt rigtige fornemmelse. Den fornemmelse, at man får lyst til at danse en hel nat og bare svinge kjolen rundt, imens musikken spiller.

Jeg føler virkelig, at det er/var den perfekte brudekjole. Denne kjole betyder så meget for mig. Den rummer et helt specielt minde, den rummer en helt speciel dag og så har jeg sagt JA til mit livs kærlighed iført denne kjole. Jeg har haft lyst til at have den på lige siden vielsen, fordi den rummer så meget kærlighed og livskvalitet.

Måske er det store ord at tilknytte en kjole – et stykke tøj? Men måske kender du den fornemmelse. Denne helt specielle fornemmelse at føle sig velklædt, godt tilpas og du er ikke til at skyde igennem – en helt magisk fornemmelse. En fornemmelse af at man kan det hele og at man kan opnå alle ens drømme.

Den vigtigste kjole i mit liv og den vigtigste dag i mit liv. Disse tanker kommer frem hver gang, at jeg kigger på min McVERDI brudekjole og jeg kan blive helt rørt. Det er sådan, det skal være. Jeg glæder mig allerede til næste gang, at jeg skal have den på, fordi denne kjole skal med mig ud i verden. Den kan nemlig rumme mange flere minder og det er ikke en kjole, som kun skal hænge i skabet og aldrig bruges igen.

Del din kjole historie

Mit måske vigtigste #ootd (outfit of the day) nogensinde. Efter denne fantastiske oplevelse så har jeg fået helt lyst til at samle en masse kvinder, hvor vi kan fortælle hinanden om kjoler, som betyder noget helt specielt for os og gengive den magiske følelse. Så hvis du har en helt speciel kjole historie, minde eller en historie om din yndlingskjole, så send mig en mail på [email protected] – hvis det har interesse, så vil jeg dele historierne her på bloggen med tilladelse.

Jeg håber, at du synes, at det har været sjovt at læse om, hvordan denne specielle McVERDI brudekjole blev til. Jeg er sikker på, at hvis du går med en kjoledrøm i maven, så kan McVERDI helt sikkert hjælpe eller i hvert fald hjælpe dig på vej med at nå målet.

Jeg vil gerne skrive tak til Lotte & Juliane. Tak fordi I gjorde min kjoledrøm til virkelighed.
Tak fordi I har været med til at skabe et fantastisk minde sammen med mig.

“A great dress can make you remember what is beautiful about life.”

– Rachel Roy, Fashion designer.

Dagens kjole-tip: Gå på opdagelse i vores kjole udvalg på webshoppen.
Vi har noget til enhver smag >>
www.mcverdi.dk/shop/clothing/kjole

Tak fordi du læste med,
På gensyn,
Mvh Cathrine/McVERDI


Indkøbskurv