Traditionen tro: Vores valg af julekjoler

the-McVERDI-ladies valg af julekjoler og julesæt

Jeg har igen i år spurgt mine søde kollegaer om de ikke ville skrive et par ord om deres valg af julekjoler/julesæt:

Helle, webshoppen:

Helle er iført en meget smuk vinrød tætsiddende kjole.
Kjolen består af 53% viskose og 47% hør.
Kvaliteten har et flot changerende look.

“Jeg har valgt denne julekjole fordi den sidder super flot og jeg føler mig virkelig velklædt i den. Den smukke vinrøde farve skifter til en mørkere eller lysere farve alt efter hvilket lys jeg befinder mig i. En rigtig julekjole som er perfekt til juleaften.
– Helle

Lotte, Designer og stifter af McVERDI

Lotte er iført en kjolefrakke med pæne gyldne knapper.
En kjole som knivskarpt med sin flotte krave og cool silhuet.

Jeg elsker de styles som ikke ved om de er en jakke, en kjole eller en frakke med store lommer og som kan bruges både åben og lukket…Kan dresses op og ned med store chunky støvler eller tullede sko…. Det vigtigste for mig er følelsen af at føle sig hjemme i det tøj jeg har på hvad enten det er til hverdag eller fest. Og når først jeg finder det jeg føler mig hjemme i knus elsker jeg det.
– Lotte

Materialet er udviklet specielt til os og produceret nær Firenze i Italien af vores faste samarbejdspartner gennem adskillige år.

Kjolen er smalstribet i to pink nuancer, der skifter udtryk jo tættere du kommer på materialet. Når du ser kjolen på afstand opleves den næsten ensfarvet pink, mens det er tydeligt, at den er stribet når du er tæt på.

Julie, webshoppen:

Julie er iført et ultra cool sæt med grafisk print af Signe Kejlbo.
Sættet får et lækkert lag-på-lag look grundet den åbenstående skjorte med læg i ryggen (den kan også bruges som en kort kjole).

I år er min julekjole denne fine stribede skjortekjole som man også kan bruge som jakke. Selvom jeg normalt er mest til bukser og skjorter elsker jeg denne style, da jeg kan lukke og åbne den alt efter mit humør. Den tilføjer en fin touch til mit juleoutfit  uden at det bliver for overdådigt.
– Julie

Jenny, Østerbro:

F for fløjl, fedt og farverig!
Jenny er iført en blå fløjlskjole i 100% bomuld – what’s not like?

Jeg elsker denne blå skjortekjole i blødt babyfløjl med rustikke knapper. Jeg bruger den både som kjole og som jakke over andre ting. Der er nemlig mange muligheder for at style den sammen med andre McVERDI-modeller. På billedet har jeg f.eks. piftet den op med en skjorte indenunder i det smukke liberty print. En alternativ julekjole.
– Jenny

Nønne, webshoppen:

Min julekjole i år er denne smukke ternede flæsekjole. For mig er den indbegrebet af lækkerhed. Farvenuancerne gør mig glad og varm indeni. Der er masser af swing i den og så kan jeg dresse den op og ned med et par lækre højhælede læderstøvler eller hygge i den i sommerhuset med et vamset tørklæde om halsen. Til jul vil jeg pynte den med smukke glimtende smykker, et par guldstøvletter og måske en julesløjfe i håret.
– Nønne

Flæsekjolen er syet i 100% bomuld. Kjolen falder virkelig pænt grundet materialets struktur, heraf bæk-og-bølge effekten.
Den bløde rulamspels-vest Nønne har på, kan købes i vores butik i Ålsgårde.

Karina, Ålsgårde

Karina er iført en virkelig unik flæsekjole. Stoffet er i den smukkeste blå farve og påtryk med et stort grafisk blomstermønster, der gør kjolen til noget helt særligt.

Min julekjole er i det fine blåmønstrede stof med lidt uld i. Den har den fineste halsudskæring og sidder flot over brystet. Den har en god længde til både lange og korte støvler og sko. Det er faktisk en kort flæsekjole. Og så har den flotte ærmer. Jeg er også vild med den samme kjole i mørkpink.
– Karina

Monique, Ålsgårde & Østerbro

Min julekjole er denne smukke model i det fineste stof som indeholder lidt uld. Jeg kan holde varmen og stoffet føles let og fint! Farven er fantastisk! Den fremhæver de fine rosa toner i kinderne og læberne og så er den god til sådan et mørkt hår som jeg har. Modellen vil absolut klæde mange men passer perfekt til mig da den har noget figur idet den sidder tæt ved brystet. En rigtig jule-tulle-kjole!“.

Pretty in pink!

Helle, Ålsgårde & webshoppen:

Dans rundt i den mest fantastiske og vildeste vinterkjole . En kjole som viser det mest imponerende grafiske print frem. Printet er skabt af multikunstner Signe Kejlbo

Min julekjole er en løs kjole med grafisk print – Signe Kejlbo, fordi den er festlig, jeg synes jeg ser fantastisk ud i den og så strammer den ikke, når der skal spises lidt ekstra til jul.
– Helle

Gå på opdagelse i alle julekjoler og tilbehør lige her >>

Vi elsker kjoler og vi elsker julekjoler!

Den helt særlige kjole i din garderobe, den helt særlige kjole du finder frem når du skal føle dig godt tilpas, den helt særlige kjole som måske kan blive dette års julekjole? Vi kender følelsen af den helt særlige kjole, en yndlingskjole! McVERDIs hjerte banker for kjoler, og vi lægger stor vægt på at skabe et sortiment, der rummer kjoler i forskellige snit og kjoler som bliver syet i smukke materialer. Vi stræber efter at præsentere et udvalg af kjoler, der passer til enhver alder, figur og størrelse. Vi tror på, at kjoler ikke kun skal være tøj, men give en følelse af “at være velklædt”. Så du får lyst til at tage kjolen på igen og igen!

Anbefaling: Læs om kjolen historie igennem 100 år, lige her >>

Jeg ønsker alle en glædelig Jul,
Tak fordi du læste med på bloggen,
Mvh Cathrine

Indkøbskurv