Glamping á la McVERDI

VELKOMMEN TIL McVERDI GLAMPING

Juhuuu !!! Det er sommer !!! En lidt anderledes sommer end normalt – men med indstillet flytrafik og semi-lukkede grænser er det tid til at være kreative og finde de simple sommerglade aktiviteter frem. Klimadebat satte allerede sidste år en trend i begrebet staycation, der dækker over det simple, dejlige koncept – at holde ferie derhjemme. Eller i hvert fald herhjemme på dansk grund. I år er “Glamping” så det nye sort. Drag ud i naturen, men tag den glamourøse luksus med dig og find dig til rette blandt alt det grønne med champagneglasset i hånden og en lækker redt seng.

Inspireret af det tog vi på McVERDI-familie tur i Juliane’s baghave en semi-solskins onsdag eftermiddag og etablerede vores eget glamping-univers. Vi lånte den smukkeste camping-vogn (Berta) og ikke mindst Berta’s ejer Rikke, der er mor til Juliane F fra vores Østerbro-butik. Der i skovhjørnet cirka 30 meter fra huset camperede vi i bedste McVERDI stil med tonsvis af tæpper, puder, vimpler syet af McVERDI stof og kulørte lamper.

Vi havde selvfølgelig taget en masse forskelligt tøj med – for “glamping” er da lige noget af det McVERDI tøj kan. Den uhøjtidelige luksus. Praktisk æstetisk. Pænt til høje sko og gummistøvler. Bålglæde og gummistøvlekærlighed. Flæsekjoler og gode sommersweatre. Nyheder stylet med udsalgs-favoritter fra tidligere sæsoner… og nå ja, vores helt nye uundværlige (nærmest unika-producerede) anorakker, som er et must, hvis du skal nyde den danske natur i det medfølgende omskiftelige vejr.

Feriefølelsen fejlede absolut intet! Den var skabt på få minutter. Vi ses i den danske sommer!

Måske går din sommervej forbi vores forretning i Ålsgårde? Så husk at vi har åbent alle dage hele juli! 🙂

SIMPLE SOMMERGLÆDER

Flødeskum og jordbærsyltetøj hænger nærmest uløseligt sammen med dansk sommer.

Ren nostalgi. Karen Volf kræmmerhuse (eller mini-vafler) med flødeskum og jordbærsyltetøj. Så simpelt. Så lækkert. Den glemte dessert, der klart fortjener et massivt come-back!

I øvrigt er Lotte klædt i et rigtig “Lotte”-sæt med hvide sommerjeans og en lang skjorte-jakke.

GLAMPING

EN SAMMENSMELTNING AF ORDENE “GLAMOROUS” OG “CAMPING”
DEFINITION: “EN GLAMOURØS CAMPING OPLEVELSE, HVOR EKSKLUSIVITET OG OVERNATNING I NATUREN KOMBINERES”

STAYCATION

EN SAMMENSMELTNING AF ORDENE “STAY” OG “VACATION”
DEFINITION: “EN FERIEFORM, HVOR MAN BLIVER HJEMME OG NYDER LOKALOMRÅDETS FORNØJELSER I STEDET FOR AT REJSE TIL UDLANDET.”

MOR, DATTER OG FLÆSEKJOLEKÆRLIGHED

Rikke er den heldige ejer af adskillige flæsekjoler fra McVERDI – og sjovt nok har Juliane F præcis samme kærlighed til yndlingskjolen med de mange meter stof. Ren mor-datter-kjole-kærlighed! Flæsekjolen er i øvrigt den perfekte kjole (selvom man måske ikke lige tror det) at tage på Glamping i. Den er elegant og feminin – og har masser af stof til at omfavne kolde ben hen på aftenen.

BLÅ HØR OG FARVERIGE DRINKS

Løse hørkjoler, stråhatte og farverige drinks. Jeg elsker det look Juliane F’s blå skjortekjole har fået efter af være blevet brugt godt i den første del af sommeren. Det ultimative sommerlook med opsmøgede ærmer og let krøl. En elsket sommerkjole.

CHARMERENDE BERTA

Er hun ikke skøn? Muligvis den sødeste campingvogn jeg nogensinde har set. Den tilhører Rikke (Juliane F’s mor), der også var med på turen. Rikke er i øvrigt også kendt som “Potterikke” – og har det fineste keramiske værksted og butik “Potteriet” i Allerød. McVERDI har et par gange deltaget i Potteriets markeder – og det skal vi også til august! Så hvis man mangler planer sidste weekend i august så kom til markedsdage i Potteriet på Kollerødvej 27.

INGEN GLAMPING UDEN CHAMPAGNE!!

Ovenfor ses Lotte i færd med at åbne en flaske, der vist er blevet grundigt rystet på turen fra huset ned i haven. Men hvad skaber mere smil, jubel og glade hvin end uforudsete springvand af champagne?? Jeg elsker Bettina, der ses med hænderne over hovedet i bar glæde i baggrunden og Claras klapsalve… Så fik vi ligesom startet den aften!

I øvrigt er Lotte i et af hendes absolut yndlings “outdoor” outfit. Kjolen er en udsalgskjole i mælkedrengestribet denim. Hvide jeans under og en anorak over skuldrene. Så er Lotte klar til en god vandretur.

DET DANSKE VEJR KALDER ALTID PÅ PRAKTISK OVERTØJ

Nye friske anorakker blev pakket til turen, så vi kunne se pivlækre ud rundt om bålet i friske farver! De er nærmest unika – der er ikke produceret mange, så det er om at skynde sig, hvis du skal have fingrene i en af disse McVERDI anorakker.

SOMMERKJOLERNE

Ovenfor ses søde Bettina i en af vores søde ternede sommerkjoler — smart nok stylet til dansk sommer med en Gai+Lisva strikbluse under.

HVEM ELSKER IKKE SNOBRØD?

Jeg støder faktisk tit ind i folk, der synes at snobrød er en overvurderet spise af ubagt dej …. det er en skam, for et velbagt snobrød hører til nogen af de bedste minder jeg har fra somre omkring bålet. Intet smager så godt som et snobrød bagt over ilden med al den tålmodighed, der kræves. Det er indbegrebet af sommer og hygge.

ALT DET TØJ VI HAR BRUGT PÅ GLAMPING:

ANORAKKERNE

KJOLERNE

NEDERDELENE

BUKSERNE

STRIK

BLUSER, SKJORTER & TOPPE

KURVETASKER

TAK TIL

Idé: Cathrine, Juliane & Lotte
Styling, foto, redigering og alt det der: Juliane H og Cathrine
Søde modeller: Clara fra webshoppen, Bettina fra webshoppen, Juliane F fra Østerbro og Juliane F’s mor Rikke.
Lokation: En baghave i Snekkersten
Tak for lån af Berta – den smukkeste campingvogn.

Indkøbskurv