YaccoMaricard Bestsellers

Y A C C O M A R I C A R D

Crispy, delikat & 100% bomuld – førsteklasses skjorte perfektion. YaccoMaricard er indbegrebet af eksklusive og anderledes skjorter, der er blevet en vigtig del af vores McVERDI univers. Japansk design i verdensklasse. YaccoMaricard er en familievirksomhed, der gennem 40 år har designet og produceret kvalitets skjorter til kvinder på deres fabrik i Thailand. Hele virksomheden er bygget op omkring en genkendelig design DNA, af en karakteristisk og unik biese-teknik, der typisk pryder hele skjorten og giver skjorten et meget eksklusivt og unikt udtryk.

4 YaccoMaricard bestsellere

Vi fører et ret ensartet YaccoMaricard udvalg og supplere kun med få nye styles og ellers masser af nye farver fra sæson til sæson. Så hvis du først har fundet din YaccoMaricard favorit, så er det bare at ønske sig nye farver. Vores absolutte YaccoMaricard bestsellers består af tunika-skjorten, den korte firkantet skjorte, den asymmetriske skjorte og skjortekjolen. 4 skjorte-modeller som vi har været rigtig glade for igennem flere sæsoner. I år er ingen undtagelse – de 4 bestsellere er repræsenteret i et hav af farver, så som: pink, lyseblå, hvid, gul, lyserød, navy osv. Der er farver til alle! Og YaccoMaricard skjorter til alle. Vi har et ret stort YaccoMaricard udvalg, så der er stor chance for at du kan finde din næste YaccoMaricard skjorte hos os – du i hvert fald velkommen til at gå på opdagelse i alle vores YaccoMaricard skjorter lige her >>

Den asymmetriske YaccoMaricard skjorte

Den asymmetriske YaccoMaricard skjorte

Japansk design
100% crispy bomuld
Asymmetrisk lukning
God længde til bukser og nederdele
Findes i et hav af forskellige farver
Brystvidde 116 cm
Fuld længde 76 cm

Den korte YaccoMaricard skjorte / Bolero skjorten

Den korte firkantet YaccoMaricard skjorte

Japansk design
100% crispy bomuld
Kan bruges som en bolero
Rigtig god til kjole
Findes i et hav af forskellige farver
Brystvidde 160 cm
Fuld længde 52 cm

YaccoMaricard tunika-skjorten

YaccoMaricard tunika-skjorten

Japansk design
100% crispy bomuld
Kan bruges som en tunika
Findes i et hav af forskellige farver
Brystvidde 140 cm
Fuld længde 92 cm

YaccoMaricard skjortekjolen

YaccoMaricard skjortekjolen

Japansk design
100% crispy bomuld
En god lang skjortekjole
Findes i et hav af forskellige farver
Brystvidde 120 cm
Fuld længde 115 cm

Størrelse ONESIZE

YaccoMaricard skjorter og kjoler er oftest onesize, men passer de fleste kropstyper rigtig pænt! Der er nemlig stor forskel på snit. Nogen styles er smallere, andre bredere, nogen har et løst ærme, mens andre har en mere fitted pasform. På hver eneste YaccoMaricard skjortemodel vil du kune finde en tegning som viser skjortens forskellige mål. YaccoMaricard er rimelig rummelig, som du også kan se på ovenstående modeller.
Du altid velkommen til at kontakte os via livechatten eller ringe til os på 22784540, så hjælper vi gerne med at finde den rigtige YaccoMaricard skjortemodel til dig.

Kom direkte til vores YaccoMaricard kategori lige her >>

Tak fordi du læste med!
På gensyn,
Mvh Cathrine/McVERDI

Indkøbskurv