Gelskov Gods

Gelskov Gods

Gelskov Gods herregårdsmarked

Søndag d.27 maj 2018 deltager vi i Gelskov Gods herregårdsmarked. Giv dig selv en oplevelse og sæt kursen mod Fyn. Gelskov Gods herregårdsmarked er fyldt med lige præcis de unikke fund godset indeholder samt antikvitetsvarer fra forskellige årtier og lande. Gelskov Gods herregårdsmarked sælger selvfølgelig også McVERDI varer den dag.

Herregårdsmarkedet afholdes søndag d. 27. maj 2018. Kl.10.00-16.00.
Gelskov Gods, Gelskovvej 10, 5750 Ringe. Entré: 25,- kr.. Børn er gratis.

Klik her for at komme til Gelskov Gods’ website:

Vi håber, at se jer alle sammen! Så tag gerne alle dem du kender med og få en oplevelse i smukke opgivelser.

Vores oplevelse på Gelskov Gods


Sidste år i marts måned var vi på den dejligste McVERDI personaleweekend. Vi er alle blevet helt forelsket i stedet. Gelskov Gods er indrettet i den flotteste fransk-inspireret vintage stil. Med en masse unikke fund fra kælder til loft.

Personalenweekenden gik med idégernering og brainstorming. McVERDI virksomheden, kunderne og varerene var i fokus. Hvordan kan vi i butikkerne og på webshoppen skabe den bedste oplevelse. Oplevelse, kundeservice og tilgængelighed var ord som vi arbejdede med denne weekend. Det er også ord som har været med til at forme resten af 2017 og starten af 2018. Måske du har selv har oplevet det? Vi arbejder nemlig altid på at skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

Selvom det var en arbejdsweekend, var der også plads til morgenmadshygge, dans og fælles madlavning. I løbet af weekenden blev der også gået lange ture i de smukke omgivelser Gelskovs Gods er omgivet af. Når alle McVERDI pigerne er samlet blev der selvfølgelig også snakket en del. Så det hele var lige præcis som det skulle være. En rigtig god McVERDI personaleweekend.

ANBEFALING

Alle os i McVERDI anbefaler Gelskov Gods, det perfekte sted til en udflugt evt. med overnatning og vidunderlig morgenmad. Så hvis du er på Fyn, så kig forbi Gelskov Gods – du vil ikke fortryde det. Kig gerne forbi d. 27. maj 2018. Kl.10.00-16.00 til herregårdsmarked.

Følg med på Instagram: #mcverdipåtur #mcverdi

Tak fordi du læste med!
Jeg ønsker dig en dejlig dag.
På gensyn,

– Cathrine/McVERDI

Indkøbskurv