En iskold Sommernyhed

En iskold Sommernyhed

Nyhed: Hansens økologiske ispinde er kommet til Ålsgårde

Vi er stolte af at kunne præsentere Hansens Is i vores McVERDI butik i Ålsgårde. Kom forbi til ishygge og shopping. God udsigt, lækre is og et stort udvalg af sommerkjoler.

Hvor Øresund møder Kattegat, på Strandvejen nord for Helsingør finder du vores Ålsgårde butik med hele McVERDI-kollektionen samlet et sted. Med udsigt over vandet og et interiør holdt i lyse farver. En stemning af ro og hygge. Smilende McVERDI piger, sommer – og nu også lækre Hansens Is.

Hansens Is lastbilen kom forbi butikken i dag og afleverede alle de skønne og velsmagende is. Det var næsten som juleaften, små isgaver:

 

Hvem er Hansens Is

I 1922 startede Hans Hansen sin mejerivirksomhed og fremstilling af krystal-is. Hansens ismejeri var en af de 1200 isfabrikker og mejerier, der dengang fandtes. Kvaliteten af flødeis var højere end i dag, blandt andet fordi alle isfabrikkerne brugte rigtig fløde, og fløden var økologisk på den gammeldags facon. Meget længe før øko-mærker og statskontrol. Årenene gik, Hansens mejeri udviklede sig til den virksomhed, der blev kendt under navnet Frederiksborg Is.

Siden 1922 har Hansens Is vedligeholdt den gode smag og i 2017 blev alle isene igen økologiske. Isen fremstilles efter Hansens metoder af frisk økologisk mælk, som hver dag hentes på lokale gårde. Ispindene hånddyppes i chokolade og pakkes ind i alufolie fuldstændig som Hans Hansen gjorde det i 30erne på Hillerød Mejeri. Så vi kommer til at spise en masse is i løbet af sommeren, men er det ikke også sådan det skal være?


Ses vi?
Ndr. Strandvej 153, 3140 Ålsgårde, Danmark
Mandag-Fredag 11:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 15:00
Åbent 1. søndag i måneden 10:00 – 15:00
tel: +45 70204540

Nu vil jeg smutte, jeg skal spise is – hvad for en skal jeg mon vælge?
Tak fordi du læste med!
Jeg ønsker dig en dejlig dag.
På gensyn,

– Cathrine/McVERDI

Indkøbskurv