Signe Kejlbo x McVERDI

Hey alle McVERDI Ladies! Jeg hedder Julie og jeg er det nyeste medlem af McVERDIs Webshop Team. Måske jeg allerede har snakket med nogle af jer? Ellers glæder jeg mig til, at kunne hjælpe med jeres ordre 🌸.
I det her blogindlæg vil jeg vise jer lidt rundt i vores 2 butikker, der er blevet smukt dekoreret med papirblomster og malerier i samarbejde med Signe Kejlbo.

Jeg var så heldig at overvære Signe arbejde begge gange hun kiggede forbi vores butikker og synes bestemt ikke, at i skal snydes for oplevelsen. Derfor har jeg lavet dette indlæg til jer, som jeg håber vil give jer inspiration.

“The world deserves flowers”

Første gang vi stødte på Signes fantastiske kreationer af papirblomster, malerier og illustrationer var på Gelskovs gods, hvor mange af hendes kunstværker er til af finde rundt på hele godset.  
Lotte, Cathrine og Juliane var på Gelskov Gods for at fotografere vores vinter 2022 kollektion. Gelskov Gods er et sted som ligger vores hjerte nær og som derfor ofte besøges for at få inspiration til fremtidige kollektioner, fotografere og holde personaleweekend. Ved sidste besøg gav Signe Kejlbo’s udsmykning af godset inspiration til at få sommeren bragt ind i vores forretninger.
Både Lotte og Juliane blev straks forelsket i Signes fantastiske malerier og blomster kreationer i de smukkeste farver, og var ikke et
øjeblik i tvivl om, at Signe Kejlbo selvfølgelig skulle pynte vores Ålsgårde og Østerbro butikker. Signes farverige kunstværker ville matche hele vores sommerkollektion og gøre universet endnu mere poetisk. “The Worlds Deserves Flowers” står der på forsiden af hendes hjemmeside – og nu også på vores vinduer.

Signe er multi kreativ og arbejder indenfor med adskillige udtryksformer, metoder, på lærred, stof, papir, tekstil og mere til. Hun har tidligere arbejdet som blomsterbinder, hvilket gør hende super skarp på farver, former og texturer. Udover det har Signe også en baggrund som textildesigner og visuel kunstner. 

Signe har også gennem sin karriere arbejdet for nogle af de helt store designere, hvor hun har skabt Haute Couture tekstiler for Lacroix, Givenchy, Oscar de la Renta og Saga Furs!!Signe ankom en tirsdag morgen med bilen fyldt op med alle hendes papirblomster, grene, tryk, malerier og tørklæder, som alt sammen skulle bruges til at forny vores butikkers look og skabe en rød tråd med kollektionen. Signe havde efter aftale frie hænder og kunne give den mere eller mindre gas med farver, udtryk og dekorationer. 
 
Når Signe arbejder kan man ikke andet end af blive inspireret, man kan kigge på hendes arbejde i timevis. Alt hvad hun gør, om det så er at sætte de farverige blomster sammen, tegne på vinduerne eller lige pludselig se hende dekorere en vintagestige får man helt lyst til at prøve nye ting af i hjemmet, dekorerer eller gå i det kreative hjørne og give sig i kast med sine egne papirblomster. 


Kig forbi vores butikker (Ålsgårde og Østerbro) hvis du ikke allerede har set det, eller bare gerne vil se det igen og bliv inspireret.

¨Jewelry for walls and Rooms¨

Begge vores butikker er blevet stylet om, og især Østerbro butikken har fået et helt andet udtryk. Det beviser virkelig hvad farver kan gøre ved et rum. Og ved hjælp af Signe Kejlbos papirblomster og malerier synes butikken både smukkere, større og med ekstra loft højde. Derudover er butikken blevet til én stor farvepalette, som man kan blive ved med af udforske og samtidig følge farverne i Signes store maleri, som hænger på væggen.  

Signe beskriver det selv så fint, at hun kreere ¨Jewelry for Walls and Rooms ¨ noget som vi bestemt har taget til os og fået inspiration af.Skulle lysten komme over en kan man godt købe nogle af Signes flotte kreationer med hjem. I vores Ålsgårde butik kan man bla. købe hendes tørklæder, malerier og plakater, som vil kunne bringe farver ind i indretningen. Signe har også selv en Webshop, hvor hun sælger ud af hendes kunst og samt et showroom på Ny Carlsberg Vej 37, st.th – DK 1760 København V.

Kom direkte ind på Signes webshop her .

Signe har netop også lanceret en kollektion i samarbejde med AYTM, hvor de forhandler spejle, puder & tæpper med hendes genkendelige blomster motiver.

Blomsterprint og stærke farver kan man vist ikke rigtigt komme uden om i denne sommersæson, og i sammenhæng med vores yderst flotte blomstrende butikker, kan jeg næste ikke lade være med lige at fremhæve nogle af vores sommer styles, som jeg har samlet nedenfor.

Tak fordi du læste med! 🌸

På gensyn!
Mvh. Julie/McVERDI

Indkøbskurv