Logotape, rejsetanker & tøjminder

Kan noget så simpelt, som McVERDI logotape, give en rejselyst? Ja, måske? Vi har for første gang fået papirtape med logo og det gav mig en idé. Jeg fik lyst til at skabe en baggrund med vores papkasser og logotape. På trods af at vi ikke kan rejse så meget lige nu, så kommer vores papkasser vidt omkring i verden. Det fik mig til at tænke på, at vores McVERDI styles rejser ligeså meget som før. McVERDI kjoler får om nogen set verden. Noget af det en webshop kan, er nemlig at sende kjoler til hele verden.

En kjolerejse til forskellige lande

Et materiale bliver designet og skabt af Massimo i Italien. Et design bliver skabt i Ålsgårde. En prøve bliver syet i Ålsgårde og prøven bliver sendt til Bulgarien. Kjolen bliver produceret i Bulgarien og bliver efterfølgende fragtet til Danmark. Vi tager billeder af kjolen i et fotostudie i København og kjolen kommer til salg på webshoppen. Flere kjoler bliver sat salg i vores butikker i Aarhus, København og Ålsgårde. Mens jeg skriver dette blogindlæg, sidder der en kvinde med kjolen på i Aarhus, Bulgarien, Berlin og måske endnu flere steder i verden. Det synes jeg er vildt sejt!

Alle disse tanker fik jeg, da jeg tog billeder. Selvom vi måske ikke fysisk kan tage til Italien eller Frankrig, så kan vi rejse i mindre forstand. Vi kan være på en personlig rejse, og vi kan rejse i vores garderobe – nye sammensætninger kan skabes. Sommerkjolen kan blive til en efterårskjole med en strik over. Vi kan også vælge at rejse rundt i vores lokalområde og besøge alle butikkerne. Støtte de lokale virksomheder og iværksættere. Så rejse kan vi heldigvis stadigvæk og vi kan få rejseminder på nye måder.

En stor kærlighed til tøj – tøjminder

Vores nye logotape gav mig lyst til at tage billeder, jeg fik både rejselyst og lyst til at skrive et McVERDI blogindlæg – det er da ret imponerende! Det er en vild logotape vi har fået 😉 Jeg kom også til at tænke på, hvor mange steder min McVERDI regnfrakke har rejst med mig rundt i verden. Jeg har rejst i Denmark iført min regnfrakke, fra Ålsgårde til Aarhus. Jeg har også været med min regnfrakke på flere ø’er i Azorerne – regnfrakken har holdt mig varm i utallige lufthavne. Hver eneste gang jeg er iført min røde McVERDI regnfrakke så kommer alle minderne frem. Jeg bliver mindet om de forskellige rejser, jeg har været på – det er en dejlig følelse. Regnfrakken Lotte designede i 1987 – regnfrakken, som var startskuddet til hele McVERDI, har været vidt omkring – ikke kun med mig, men også med mange andre kvinder i hele verden. Se alle vores regnfrakker lige her >>

Andre forbinder måske rejseminder med postkort, muslingeskaller eller noget helt tredje. Jeg elsker tøj! Så for mig findes mange af mine minder i mit tøj. Noget af det bedste jeg ved, er følelsen af at jeg føler mig velklædt og de minder jeg skaber i det tøj, som jeg har på. Så gør det ikke så meget, at der er kommet en lille plet på regnfrakken, fordi den plet kom på en rejse, hvor jeg så et meget flot vandfald. Min garderobe har en meget stor affektionsværdi for mig, Jeg elsker at åbne alle mine skabe og kigge på det hele og blive mindet om alle mine forskellige oplevelser.

Designet med kærlighed til materialets fortælling


Da jeg startede ved McVERDI, var der en tekst til en sommerkollektion, som ramte plet hos mig:
“Sommerkollektionen er inspireret af historier. Hvordan et stykke stof kan frembringe minder, stemninger og følelser. Hvordan stoffet kan tale til dig. Hos os i designafdelingen fortæller stoffet typisk, hvad det ønsker at blive til. Skriger på at blive en kjole med fuldt rundskåret skørt eller en tæt taljeret skjortebluse. Så mange minder som kan skabes i et stykke tøj.” – Lotte & Juliane

Det er lige præcis sådan jeg har det. Måske du har det på samme måde? Har du en sommerkjole som du altid er iført når du spiser is eller har du en Privatsachen silkekjole som du altid er iført når du er på vandretur? (det er faktisk en ægte kundehistorie, en kunde som er iført silkekjolerne når hun vandre i bjergene – det lyder super lækkert). Del endelig dine historier med os! Brug #mcverdi på Instagram og fortæl din rejsehistorie eller dit yndlings tøjminde eller en kombination.

Læs mere om Lotte’s (designer og stifter af McVERDI) designproces lige her >> – det er spændende læsning!

Produkter fra blogindlægget:

Neglelak fra Nailberry finder du lige her >>


Tak fordi du læste med! 🙂
Jeg glæder mig til at se din rejsehistorie eller dit tøjminde via #mcverdi på Instagram.
Jeg håber også de sæts jeg har hængt på vores papkasser kan give inspiration til garderoben.
På gensyn – Cathrine/McVERDI

Følg os på Instagram:

Indkøbskurv