McVERDI – Vidste du at?

LOTTE
HONORÈ

Dansk design siden 1987

– Vidste du at det er Lotte Honoré som startede McVERDI for 36 år siden? Det er også Lotte som designer alle McVERDI styles.

– Vidste du at hver eneste kollektion starter med Lottes kærlighed til smukke materialer og spændende strukturer? Den kærlighed bringes videre ud i virksomheden og er en vigtig del i alt hvad vi gør.

– Vidste du at alt bliver formgivet lige her på det store sorte tilskærebord i vores designstudio i Ålsgårde? 

“Gode kvaliteter, årelang tilpasning og ikke mindst kendskab til den kvindelige krop og hvad der klæder den – tilsat en god portion McVERDI-følelse. Det handler om den ubetalelige følelse af at føle sig godt tilpas, tro mod sig selv – og vel klædt. Det er nærmest en livsstil.” 
– Lotte Honoré, Designer, stifter, ejer

– Vidste du at vi har 100% Europa produktion?
Vores tøj bliver syet på en familiejet fabrik i Bulgarien. 

– Vidste du at omkring 80% af vores metervarer er produceret af den samme italienske producent, som vi har et årelangt samarbejde med. Ligesom vi designer hvert enkelt stykke tøj med kærlighed, så har Massimo fra Italien samme kærlighed til fibre og strukturer.

– Vidste du at vi er en slowfashion virksomhed som ikke anvender masseproduktion, men derimod kun har to årlige kollektioner? En sommerkollektion og en vinterkollektion. Vi producerer ofte kun 50 stk. af den samme model og vi genererer IKKE restmaterialer.

– Vidste du at McVERDI tøj har en lang holdbarhed og vi vægter høj kvalitet langt mere end kvantitet?

Vores hjerter banker for McVERDI

 – Vidste du at McVERDI er en arbejdsplads for 10 kvinder mellem 24 og 70?

– Vidste du at McVERDI har to fysiske butikker (Østerbro & Ålsgårde) og en webshop?

– Vidste du at kan komme på  eksklusiv shopping eller en venindeaften i vores fysiske butikker? Kontakt os endelig!

– Vidste du at du kan få verdens bedste service af vores søde værtinder: Karina, Rie, Monique, Jenny og Jane i vores to butikker? De byder gerne på en kop kaffe og viser med stor glæde kollektionen frem.

– Vidste du at Nønne, Helle og Julie sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage på webshoppen? 

– Vidste du vi skriver personlige postkort til hver eneste webshop kunde? 

– Vidste du at vi allesammen tømmer lastbiler fra Bulgarien når de nye kollektioner kommer? 

– Vidste du at vi elsker vores arbejdsplads? Der er højt til loftet og plads til store armbevægelser er tilladt, alt imens vi spiser frokost sammen og hører en masse god musik på Spotify.

– Vidste du at vi drømmer både stort og småt? Imens alle vores hjerter banker for virksomheden McVERDI, som Lotte Honoré har skabt.

Den lange McVERDI regnfrakke

– Vidste du at denne “gummifrakke”/regnfrakke i 1987 var startskuddet til McVERDI? 

– Vidste du at denne uld forede regnfrakke er firmaets kerneprodukt?

– Vidste du at der siden 1987 er kommet en hel regnfrakke kollektion? Flere farver og flere modeller? 

– Vidste du at vores regnfrakker er vandtætte til det skandinaviske regnvejr?

– Vidste du at en McVERDI regnfrakke vil holde dig med selskab i mange år frem? En ægte McVERDI-ven! En ægte cykelfrakke.

Gå på opdagelse ikoniske McVERDI produkter:

Regnfrakker, kjoler med læg og vinterfrakker med asymmetrisk lynlås er ikoniske hjørnesten i vores virksomhed og har været en del af kollektionerne i mange år. Produkter med tidløse designs, som også udgør en stor del af virksomhedens dedikation til høj kvalitet og stil.

Regnfrakke

McVERDI’s regnfrakker er mere end blot vejrbeskyttelse; de er en fusion af funktionalitet og skandinavisk design. Den karakteristiske tilgang og brugen af holdbare materialer har gjort disse regnfrakker til en uundværlig del af voress identitet. De har været i gennem slags vejr, og deres varige popularitet er et tegn på deres evne til at forblive smarte og relevante.

Kjole med læg

Kjoler med læg er et andet ikonisk træk ved McVERDI, der kombinerer en unik tekstur med tidløs elegance. Læggene tilføjer et stilfuldt element til kjolerne og skaber en virklige god pasform. Disse kjoler er ikke kun en del af kollektionerne, men de repræsenterer også håndværkets finesse og opmærksomheden for detaljer, som McVERDI er kendt for.

Vinterfrakke med asymmetrisk lynlås

Vores vinterfrakker med asymmetrisk lynlås udgør en tredje bærebjælke i McVERDI’s sortiment. Den asymmetriske detalje tilføjer et strejf af coolness til de varme og funktionelle frakker. De er et billede på vores evne til at forene design og funktionalitet.

Disse ikoniske produkter er ikke blot tøj; de er en del af vores historie og engagement i at skabe tøj der er både tidløs og af høj kvalitet. De repræsenterer en vedvarende arv af god pasform og dedikation, der har gjort vores virksomhed til det den er i dag.

En lille anbefaling

Har du set denne lille film? – 100 års kvindemode på 2 minutter >>
Så kan jeg virkelig anbefale den. Det er altid interessant se hvordan moden bliver
gentaget i nye fortolkninger igennem årtierne.

På gensyn,
Tak fordi du læste med!
Mvh Cathrine

Indkøbskurv