Caroline fra Aarhus: En hyggelig eftermiddag med bøger & efterårssæt

Efterårsmånederne i Aarhus består af køligere vejr og smukke farvespil i byens parker og gader. For Caroline, en 29-årig studerende i Aarhus, er efteråret en særlig tid på året. Det er den tid, hvor hun kan kombinere sin kærlighed til bøger med sin passion for at lege med blød og lun efterårsstyling.

Caroline er en ægte bognørd. Hun har altid en bog med sig, uanset hvor hun går. Når hun ikke studerer eller arbejder, er hun sandsynligvis begravet i et nyt litterært eventyr. Caroline besluttede sig for at tage et hyggeligt afbræk fra hendes travle studieskema og give sig selv lov til at nedsænke sig i hendes yndlingsbog og besøge yndlingsbutikken: KAiKU i Brabrand, Aarhus.

Hver enkel bog i min bogreol betyder noget særligt,
fordi de allehar bragt mig ind i andre verdener og
har givet mig nye perspektiver på
livet – de har udvidet mine horisonter.

– Caroline, 29 år, studerende

Fløjl & Twill

Iført en frakke i twill-vævet uldmix og en karrygul fløjlskjole besøgte Caroline butikken KAiKU, en design- og livstilsbutik med boligtilbehør. Butikken er placeret i smedens store rustikke værksted og har små udendøres hyggekroge, hvor en god bog kan læses. Med bogen i hånden brugte Caroline tid på at udforske butikken og beundrede de smukke ting, der var udstillet. Der var alt fra håndlavede keramikvarer til skandinavisk designinspiration. Hun følte sig inspireret af det kreative miljø i butikken, og det mindede hende om, hvor meget hun elskede æstetik og kunst i alle former.

Mens hun fordybede sig i bogen, nød Caroline de bløde og smukke efterårssæt, hun havde valgt til dagen.
Dagens første gule efterårssæt består af gule efterårsnuancer hvor materialerne fløjl og uld skaber et blødt og skønt sæt.

Pretty in winterpink

Bøger omfavner det glædelige, det svære, det sjove, det sorgfulde, det skøre, det gådefulde, det usynlige, det tabubelagte,
det usandsynlige, det sandsynlige. Uden bøger, ingen kærlighed.

– Caroline, 29 år, studerende

Caroline fra Aarhus havde fundet det perfekte efterårsafbræk. En eftermiddag brugt med sin elskede bog i en hyggelig butik, iført hendes favorit efterårssæt, var præcis det, hun havde brug for. Det er disse små øjeblikke af hygge og glæde, der gør efteråret så specielt, og som gør Caroline til en sand efterårsentusiast.

Se min kjole

Se min kjole med vidde og rynk,
Se min kjole, den er pink.
Se min kjole, striber så fin’,
Se min kjole, hyggelig og min.

Potter og efterårsplanter

Efter Caroline havde nydt sin hyggelige læsestund i den lille krog, besluttede hun at fortsætte sin efterårsoplevelse i butikkens gårdhave. Hendes kærlighed til æstetikken gælder ikke kun tøj og bøger – hun er også en ivrig planteentusiast.

Carolines øjne blevt mødt af en overflod af potter og smukke planter. Der var alt fra grønne planter til efterårsblomster i varme nuancer af orange og rød.

Hun tilbragte tid med at udforske butikken nøje for at udvælge planter og potter, der ville passe perfekt til hendes hjem. Caroline elsker at skabe en hyggelig atmosfære i sin lejlighed, og disse planter ville tilføre et strejf af efterårsmagi og naturlig skønhed til hendes lille hjem.

Få varme og hygge i dit efterårssæt – anvend fløjl og strik sammen, det tilføjer tekstur og dybde.

På med flæsekjolen

Da dagen nåede sin ende, og som lyset begyndte at sænke sig, trak Caroline sin flæsekjole over hovedet. Kjolen, med sine fine flæser og lette materiale, gav hende en følelse af lethed og elegance. Den perfekte kombination af romantik og komfort. Grundet det kølige efterårvejr svøbte hun sig i en dejlig varm oversize frakke. Frakken var som en varm omfavnelse, og dens store lommer var perfekte til at gemme hendes hænder i. Den tilføjede en ekstra dimension af hygge til hendes aftenudflugt. Dette efterårssæt var den ideelle måde at afslutte en dag fyldt med oplevelser og opdagelser. Hun gik ud i aftenmørket med en følelse af at være velklædt og klar til at omfavne de efterårsmåneder, der lå foran hende.

Hvilken bog læser du lige nu?

Vi håber, at du har fundet masser af inspiration til at omfavne efteråret med stil og hygge. Efter en dag med at udforske potter og planter, kombinere fløjl og strik, og afslutte i en flæsekjole og varm oversize frakke, er efterårsmånederne klar til at byde dig velkommen.

Gå på opdagelse i vores nye kollektion, hvor du vil finde en bred vifte af efterårsinspirerede tøj og accessories. Vi har sammensat det bedste udvalg, der passer perfekt til denne smukke årstid, og vi er sikre på, at du vil finde noget, der passer til din personlige stil.

Og før vi skriver på gensyn, så fortæl os, hvilken bog du fordyber dig i lige nu. Del gerne din seneste læseoplevelse med os, så vi kan inspirere hinanden til at udforske verdener og historier gennem litteraturen. Efter alt, er der få ting, der kan matche hygge, som en god bog kan tilføje til en efterårsaften.

Del din bog med os via #mcverdi på Instagram.

Gå på opdagelse i vores efterårkollektion lige her >>

Kaiku

Besøg den inspirerende butik:
KaiKu – Langdalsvej 46, bygning 7 · 8220 Brabrand.

Gå på opdagelse i butikkens sortiment lige her >>

KAiKU er en design- og livstilsbutik med boligtilbehør fra nøje udvalgte brands. KAiKU har så mange lækre produkter og er en enormt inspirerende butik. Butikken er klart et besøg værd!

1000 tak for lån er jeres fine gårdhave og jeres smukke butik!
Vi kommer helt sikkert igen.

Gå på opdagelse i alle produkterne vi har brugt i de forskellige efterårssæt:

På gensyn,
Tak fordi du læste med!
Mvh Cathrine

Indkøbskurv