Århus

Julegaver købt i de tre McVERDI butikker har sidste retur- og byttedato lørdag d. 08/01 2022.

Info om vores butik i Århus

I hjertet af det brostensbelagte Århus finder du vores jyske butik med hele McVERDI-kollektionen samlet ét sted. En charmerende, lys butik placeret på Guldsmedgade omkranset af Latinerkvarterets hyggelige stemning. Her finder du et hjælpsomt og varmt personale, der vil gøre deres ypperste for, at netop din oplevelse i McVERDI bliver værd at huske. Du vil kunne prøve alt lige fra vores overtøj til kjoler og nederdele, og bliver du i tvivl om kombinationsmuligheder og sammensætninger, er personalet altid klar til at hjælpe.

I butikken finder du Tina, der er engageret og med et smil på læben, administrerer filialen i dagligdagen. Herudover vil du kunne møde Nathalie og Anne der ligeledes er tilknyttet butikken. Tina, Nathalie og Anne vil sørge for, at du oplever tøjets kvaliteter og muligheder, og skulle du ligge inde med nogen spørgsmål om firmaet, tøjet eller noget helt tredje, er der ikke langt fra spørgsmål til svar. Og sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig altid tid til en hyggelig kop kaffe.

Brands

Nedenstående brands fører vi i vores Århus butik. Der kommer hele tiden nye til og sker udskiftning indimellem, men vi bestræber os på at holde listen opdateret. Men du er selvfølgelig ALTID velkommen til at kontakte os med spørgsmål og specifikke forespørgsler.

McVERDI

Århus butikken har et kæmpe udvalg af McVERDI – selvfølgelig! Men butikken er lille og vi har derfor kun meget få styles fra tidligere sæsoner. 

YaccoMaricard

Eksklusive japanske skjorter i flere snit og farver. Det sværeste her er at vælge! Vi fører et bredt udvalg af deres skjortekollektion i forskellige farver – oftest farvetilpasset, så de passer McVERDI kollektioner.

Har du en butik og drømmer om at sælge YaccoMaricard selv? Vi har agenturet på de smukke skjorter – kontakt os på wholesale@mcverdi.dk .

Mansted

Et pænt udvalg af det mere klassiske strik fra Mansted i farver og snit, der passer ind i McVERDIs kollektion. Dejlige cardigans, sweatre og lækre trøjer i uld, yak okse og bomuld.

Privatsachen

Måske kender du Privatsachens smukke krøllede silkekjole i alskens smukke farver, der til at starte med udgjorde brandets absolutte DNA. Vi har stadig de smukke krøllede silkestyles, men i dag spænder Privatsachens sortiment i McVERDIs butikker over langt mere. Find for eksempel deres elegante batik indfarvede silkekjoler og ikke mindst deres meget påpulære bomuldsserie af alt fr tunikaer til lange kjoler.

September20

McVERDI er – som du måske ved – et mor-datterbrand, der til daglig drives af Lotte Honoré og datteren, Juliane Honoré. Mens Lotte som altid har stået bag McVERDIs design, så er September20, Julianes subbrand af mere petite, feminine vintage-inspirerede kjoler.

Muse Knitwear

Med rødder i det nordvest jyske er familiefirmaet og slowfashion brandet Muse Knitwear inspireret af den nordiske livstil, det klassiske og enkle design. Find et udvalgte lækre styles fra dette kvalitetsbrands i vores Århus forretning.

Accessories

Vores udvalg af smykker, tørklæder og accessorise udskiftes løbende. Der er altid et udvalg af tørklæder, smykker, hårpynt osv i butikken.

Gai+Lisva

Nordiske værdier, kvalitet og enkelt holdbart og ekstremt lækkert design. Det er Gai+Lisva. I Århus butikken har vi et enkelt udvalg af Gai+Lisva med fokus på deres klassiske basic styles – blandt andet deres langærmede “Amalie”-bluse i alskens versioner, som vi er blevet helt afhængige af.

Sneaky Fox strømpebukser

Har du fundet en kjole – så har vi altid strømpebukserne, der passer til. Vi fører et bredt sortiment af de gode Sneaky Fox strømpebukser – både i uld og i micro og har et stort udvalg af farver.

Shopping Cart