VI SØGER EN WEBVIKAR

Vi søger en vikar til vores webshop! Er det dig, der de næste otte uger skal hjælpe os med at pakke frakker i kasser, snakke med og vejlede vores søde kunder om kjolestørrelser og kvaliteter, oprette produkter og i det hele taget bare komme hele vejen rundt i en energisk, travl og sjov webshop-hverdag? 

Du skal være hurtig og god til at multitaske. Have flair for IT og være god til at navigere i diverse systemer. Du skal være imødekommende, have god energi og ikke være bange for en udfordring. Så er det dig vi søger til vores team!

DET PRAKTISKE

  • Jobbet er som udgangspunkt en vikarstilling i 8 uger med start hurtigst muligt. Efter de 8 uger er det mulighed for forlængelse efter aftale.
  • Det er et krav, at du har kørekort
  • Din arbejdsplads vil primært være på Nordre Strandvej 153 i Ålsgårde og indimellem på vores lager i Skibstrup.
  • Opstart SÅ HURTIGT SOM MULIGT! 
  • arbejdstider efter aftale man-fre og lørdage.

LIDT OM McVERDI og webshop-teamet:

Du bliver en del af McVERDI, et slow-fashion brand og en familievirksomhed med hjertet på det rette sted. Vi er et dynamisk team med et stærkt fællesskab, hvor der er plads til medindflydelse og store tanker. Vi er i dag 12 kollegaer i hele virksomheden og vi hjælper hinanden på kryds og tværs samtidig med vi spiser onsdagskage og frokost sammen i vores til tider travle hverdag. Ingen er for fine til at tømme en lastbil fra Bulgarien eller hjælpe til en weekend med lagersalg. Vi et team hele vejen rundt og 100% gennemført og god stemming er vores nøgleord.

ANSØG

Send din ansøgning, CV og vedhæft meget gerne et lille videoklip, hvor du præsenterer dig selv til job@mcverdi.dk hurtigst muligt.

ELLER: 

Du er også MEGET velkommen til at kigge forbi med din ansøgning på Nordre Strandvej 153, 3140 Ålsgårde, hvor webshoppen og (måske) din kommende arbejdsplads ligger side om side med vores forretning, hovedkontor og designstudio.

Har du spørgsmål? Så kontakt os på tel. +45 22 78 45 40 og spørg efter Cathrine.