Afhentning af webordre i Ålsgårde

Vores forretninger er indtil 17. januar lukket pga corona – så vi er bare rigtig glade for at vi har en skøn webshop og et super webteam til at byde jer velkommen i vores online univers! Vores webshop har til hus på samme adresse som vores Ålsgårde forretning – Nordre Strandvej 153, Ålsgårde.

Under nedlukningen vil det være midlertidigt muligt at afhente din web-ordre i vores forretning i Ålsgårde alle hverdage ml. 9:00-16:00. Er det ikke en muligt for dig, at komme forbi i det tidsrum, så tag fat i os på [email protected], så ser vi om vi ikke kan finde en løsning.

Afhentning foregår UDENDØRS foran butikken. Kan du ikke lige fange vores opmærksomhed på den anden side af ruden, så ring på tlf. 22 78 45 40 eller 70204540 , så kommer vi ud med din ordre.

Butikken er lukket og det vil derfor desværre IKKE være muligt at prøve, ombytte eller få anden form for vejledning under afhentning (heller ikke udendørs). Tøjet må prøves hjemme – men i er ALTID velkomne til at tage fat i os på telefon, mail eller livechat, hvis i har brug for vejledning eller har andre spørgsmål.

Vi trækker først pengene ved afhentning. Er din ordre ikke afhentet efter cirka 7 dage tillader vi os at tage fat i dig, for at høre om du stadig er interesseret. Hvis vi ikke har fået fat i dig, hørt fra dig eller lavet anden aftale med dig efter 14 dage anser vi ordren for annulleret.

Vil du returnere en ordre? Så kan du aflevere den i Ålsgårde hverdage 9.00-16.00.

Vi håber denne mulighed gør det lettere for dig indtil vi igen kan se jer i butikken.

De bedste hilsner

McVERDI webshoppen

Varukorg