MC VERDI ApS' privatlivspolitik

Her kan du læse MC VERDI ApS' privatlivspolitik

1. MC VERDI ApS’ privatlivspolitik - generelt

Formålet med MC VERDI ApS’ privatlivspolitik er at forklare, hvordan MC VERDI ApS indsamler og behandler oplysninger om dig.

MC VERDI ApS har en ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger og skabe gennemsigtighed i forhold til de oplysninger, der behandles. Denne privatlivspolitik har til formål at oplyse om, hvilke personoplysninger MC VERDI ApS behandler, hvordan MC VERDI ApS behandler dem, og hvilke rettigheder du kan gøre brug af.

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker at rette henvendelse til den datasansvarlige om nærværende privatlivspolitik, er du altid velkommen til at kontakte MC VERDI ApS på kontaktoplysningerne, du finder nederst i dette dokument.

2. Hvilke personoplysninger indsamler MC VERDI ApS

Når du køber hos os via vores webshop på www.mcverdi.dk beder vi om dit navn, adresse, mailadresse. Disse oplysninger skal vi bruge for at sende varerne til dig.

3. Behandling af data

Vi passer godt på dine data og har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at sikre, at personoplysningerne ikke hændeliget eller ulovligt fortabes, kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Oplysningerne om dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer behandles alene med det formål at kunne sende de bestilte vare til dig, og de vil i den forbindelse blive videregivet til det valgte transport firma. Oplysningerne vil ligeledes kunne tilgås af det selskab, der hoster vores hjemmeside, og vores IT-Supporter. Vi slette dine oplysninger 2 år efter leveringen af de bestilte varer, idet købelovens reklamationsfrist udløber på dette tidspunkt.

De virksomheder, hvortil dine persondata overleveres, er databehandlere, og er ifølge de indgåede databehandleraftaler alene berettigede til at benytte data til levering af de nævnte services, og alene efter instruks fra MC VERDI ApS. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelsen af aftalen med MC VERDI ApS, og er underlagt fortrolighed om disse. MC VERDI ApS har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle, der behandler personoplysninger på MC VERDI ApS’ vegne.

4. Disse rettigheder har du

Du har til enhver tid ret til at anmode MC VERDI ApS om at oplyse, hvilke oplysninger MC VERDI ApS har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, og hvilken kategori af personoplysninger MC VERDI ApS har registreret, samt, hvis relevant, hvilke modtagere, oplysningerne måtte være eller blive givet videre til. Ligeledes har du naturligvis ret til at få af vide, hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til privatliv@mcverdi.dk. Du vil, for at sikre, at vi ikke udleverer oplysninger til en uvedkommende, blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Du har krav på, at vi berigtiger oplysninger, så de altid er korrekte. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at skrive til os på privatliv@mcverdi.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil også i den forbindelse blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for fortsat behandling. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for, at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil, ved anmodning om sletning, blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Du har i nogle tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Du har ret til at gøre indsigelse imod vores behandling at dine personoplysninger, herunder imod den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring via cookies, Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til markedsføring via profilering skal du slette dine cookies, som anvist nedenfor.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder eksempelvis til fremsendelse af nyhedsbreve. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, som er den relevante myndighed.

5 Cookies og Google Analytics

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside indsamles nogle informationer om dig og din adfærd. Der indsamles også cookies om dig, når du besøger www.mcverdi.dk’s hjemmeside fra en mobilenhed, en tablet eller en smartphone.

En cookie er en datafil, som en internetserver opretter på brugerens harddisk, når en webside besøges, og som browseren derefter returnerer, hver gang samme server kontaktes, med oplysninger om brugeren.

MC VERDI ApS anvender primært cookies på www.mcverdi.dk til indsamling af data, så vi kan optimere vores hjemmeside, så den passer til de besøgendes behov. Derudover anvendes cookies til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger hjemmesiden, og på hvilke tidspunkter efterspørgslen er størst og yderligere benyttes cookies til at huske dine præferencer, når du besøger os igen.

På www.mcverdi.dk anvender vi cookies til at fastlægge hvem, der besøger hjemmesiden og hvor i landet de besøgende kommer fra. Vores cookies anvendes også til at målrette vores online annoncer, samt registrering af, om der bliver klikket på vores annoncer.

Ønsker du at slette dine cookies kan du finde en vejledning til dette her: Klik her ?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, så kan du slette alle eksisterende cookies fra din harddisk, blokere for cookies eller få en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få en vejledning: Klik her ?

Google Analytics

MC VERDI ApS anvender Google Analytics til at måle trafikken på vores hjemmeside. Google Analytics bliver også anvendt til remarketing, hvilket betyder, at besøgende, som har vist interesse for MC VERDI ApS og vores service, bliver præsenteret for bannere eller annoncer på andre sider på internettet via en cookie. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj: Klik her ?

6. Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og indtaster dit navn og e-mailadresse vil du modtage vores nyhedsbreve indtil du fravælger modtagelsen. Du har til enhver tid ret til at fravælge vores nyhedsbreve.

7. Kontakt

MC VERDI ApS, Ndr. Strandvej 153, 3140 Ålsgårde, cvr. nr. 24221040, er dataansvarlig for de persondata, som indsamles. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, kan du kontakte MC VERDI ApS persondataansvarlige Lotte Honore på privatliv@mcverdi.dk eller ringe på telefon 70204540 alle hverdage mellem 10.00 og 16.00.