Vi søger en E-commerce medarbejder til mcverdi.dk

Har du en stor passion for E-COMMERCE og alt hvad kunderejsen indebærer på tværs af forskellige platforme? Lige fra at pakke en personlig pakke til at skabe kreativt indhold til alle vores platforme?

Så er du måske vores nye kreative og idérige kollega, som skal være med til at fortsætte den rivende udvikling som mcverdi.dk og hele virksomheden er i.

Jobbet:
Vi tilbyder en stilling med plads til masser af kreativ indflydelse i en virksomhed, hvor der er højt til loftet og ingen armbevægelser er for store. Du kommer til at indgå i et webshop team, hvor du skal være med til at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse via alle vores platforme. Produkttekster skal skrives, kampagner skal skabes, sociale medier skal opdateres, fotosessions skal koordineres, ordrer skal pakkes og livechatten skal passes. Du tænker YES når vi skriver #html-kodning og #SEO, photoshop er din bedste ven eller tæt på. Der er meget, meget kort fra idé til handling i McVERDI og du er med i alle processer fra idé til konkret udførelse! Med andre ord: Du kan bedst lide når ingen dage er ens. 


Dine opgaver vil inkludere:
At agere kreativ, kundeservice samarbejdspartner for dine kolleger i webshopteamet
– Udvikle vores kanaler, så vi altid giver vores kunder de bedste oplevelser – både når det gælder det visuelle univers og når det gælder kunderejsen.
– Skabe salg og kendskabsgrad via kreativt indhold på tværs af kanaler
– Være med til at vækste webshoppen via nye markeder
– Skrive personlige postkort og pakke de fedeste webshop pakker
– Indgå i photoshoots, styling opgaver og være med til at skabe vores visuelle univers
– Billedbehandling, let kodning og andre opgaver som gør at McVERDI står grafisk stærkt
– Praktiske opgaver i form af lageroptælling, varefordeling mm

Kvalifikationer:
– Du har energi i særklasse, udviklingslyst, iderigdom, flair for salg og god smag!
– Du har kendskab til Adobe pakken og CMS systemer
– Hvis du kan flydende engelsk, tysk eller måske et andet sprog? Er det et kæmpe plus!

– Du er nyuddannet indenfor E-COMMERCE, grafisk design, branding, marketing
OG/ELLER
– Du har stor passion for E-COMMERCE og er selvlært E-COMMERCE ekspert
OG/ELLER
– Du har erfaring fra lignende stilling
OG/ELLER
– Du har vundet verdensmesterskabet i hurtigeste webshop-pakker 🙂

Krav
Det er et krav, at du har kørekort.

McVERDI og webshop-teamet:
McVERDI et slow fashion brand med to årlige gennemarbejdede kollektioner. En virksomhed i vækst og rivende udvikling med mcverdi.dk og vores tre fysiske butikker. Vi er så klar til, at endnu flere kvinder skal have delikate McVERDI kjoler hængende i deres garderober. Vil du være med?

Du bliver en del af McVERDI, en familievirksomhed med hjertet på det rette sted. Vi er et dynamisk team med et stærkt fællesskab, hvor der er plads til medindflydelse og store tanker. Vi er i dag 14 kollegaer i hele virksomheden og vi hjælper hinanden på kryds og tværs samtidig med vi spiser onsdagskage og frokost sammen i vores til tider travle hverdag. Ingen er for fine til at tømme en lastbil fra Bulgarien eller hjælpe til en weekend med lagersalg. Vi et team hele vejen rundt og 100% gennemført og god stemming er vores nøgleord!

Start
1. juni eller efter aftale.

Lyder det som et job for dig? Så vil vi meget gerne høre fra dig! 🙂
Send din ansøgning, CV og vedhæft meget gerne et lille videoklip, hvor du præsenterer dig selv til [email protected] senest den 1. maj 2021.

Du er også MEGET velkommen til at kigge forbi med din ansøgning på Nordre Strandvej 153, 3140 Ålsgårde, hvor webshoppen og (måske) din kommende arbejdsplads ligger side om side med vores forretning, hovedkontor og designstudio.

Har du spørgsmål? Så kontakt os på tel. +45 22 78 45 40 og spørg efter Cathrine.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Indkøbskurv