Forside test


Dansk design. Syet i Europa.


VELKOMMEN TIL VORES NYE WEBSHOP!


Forårets Favoritter


BESTSELLEREPlantetryk

Farvesans Charlotte van Hauen står bag Farvesans som er Eco Printing og…


Hos McVERDI webshop kan du finde hele vores skønne kollektion, samt et udvalg af andre lækre varer fra vores butikker. Vi sælger dametøj til den kvalitetsbevidste kvinde, der samtidigt ønsker sig at se, og føle sig godt tilpas. Vi sender så hurtigt som muligt, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi håber du finder noget, der kunne friste.

McVERDIs filosofi er at intet slår følelsen af, at føle sig tilpas og vel klædt. Man ved det med det samme. Hver eneste dag. Enten så er den der bare – eller så må man lede videre i klædeskabet. Hos McVERDI er vi stolte af, at vores kunder beskriver vores tøj som en vidunderlig følelse af at komme hjem. At være vel klædt, ikke bare velklædt. Det er for os det ultimative kompliment.

Hør, bomuld, uld og den fineste babyfløjl er grundlaget for de 4 årlige kollektioner, der altid tager afsæt i netop materialet. Det er strukturen og materialets egenskaber der afgør modellen – ikke omvendt. Derfor sidder, falder, holder og smyger vores tøj sig perfekt. Det ender med en glædelig overraskelse – uanset hvilken størrelse man er. Med inspiration fra naturen, Japans æstetik, nordiske traditioner og vores egen nysgerrighed for hvad der er smukt og klædeligt, skaber vi alt lige fra vores ikoniske overtøj til unikke kjoler, bukser, prints, nederdele og toppe samt blød strik og lækre accessories.

Der er ikke noget hos os, der er prangende. Til gengæld oser det hele af kvalitet og god stil.

Har du brug for hjælp? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at assistere hverdage ml. 9.30 og 16.00 på tel. 22784540 eller på shop@mcverdi.dk.

Lidt info om udsalg på webshoppen:
Udenfor deciderede udsalgsperioder, findes varer på udsalg fra tidligere sæsoner som udgangspunkt kun på webshoppen. Det kan selvfølgelig ske, at vi har noget hængende i vores forretninger – men ring altid inden og forhør dig, så er du er sikker på ikke at gå forgæves. Er der en helt specifik style du ønsker at prøve, så kan vi som oftest hente varen hjem til vores butik i Ålsgårde (tel +45 22784540), hvis du har ringet et par dage forud for dit besøg.