Ålsgårde

Hvor Øresund møder Kattegat, på Strandvejen nord for Helsingør finder du vores egen butik med hele McVERDI-kollektionen samlet et sted. Med udsigt over vandet og et interiør holdt i lyse farver vil du opleve en stemning af ro og hygge. Vores "gæster", som vi gerne kalder vores besøgende, kan prøve det nyeste fra kollektionen og være heldige at finde unikke kollektionsprøver, der ikke findes andre steder. Herudover finder du et varieret og inspirerende supplement af lækre tørklæder i forskellige materialer efter årstiden; sko og bælter fra andre mærker, og ligeledes smykker til enhver lejlighed som komplementerer McVERDI særligt godt.

Tilknyttet butikken i Ålsgårde er ligeledes McVERDIs hovedkontor, hvorfra hele firmaet administreres. Det er ligeledes her, designer Lotte Honoré syr de første prototyper og kæler for detaljen på næste års kollektion med hjælp fra sin designassistent og datter Juliane Honoré. Her vil du møde vores søde Rie, der tager sig af butikken og vores gæster, og Helle, der er firmaets blæksprutte. Samtidig foregår kommunikationen herfra dagligt med de andre McVERDI-piger på Østerbro og i Århus.

Det er også fra vores hovedkontor i Ålsgårde, at webshoppen administreres.

Vores butik i Ålsgårde er - tilsammen med stranden, skoven, Hammermøllens Cafe og udsigten til Kullen - gode undskyldninger for en dejlig udflugt, når du har brug for lidt forkælelse.

Det er en smuk og nem køretur til butikken i Ålsgårde på små 45 minutter fra Kongens Nytorv. Kommer du i bil fra København, skal du blot køre mod Ålsgårde, hvor du ved Strandvejen kører mod Helsingør ca. 200 meter – så kommer butikken på din højre hånd. Det er let at parkere lige overfor – rigtig god tur!

Adresse

McVERDI Ålsgårde

Ndr. Strandvej 153,
3140 Ålsgårde
Danmark

Tlf. +45 70204540

Åbningstider

Mandag-Fredag 11:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 15:00
Åbent 1. søndag i måneden 10:00-15:00