Aarhus

I hjertet af det brostensbelagte Århus finder du vores jyske butik med hele McVERDI-kollektionen samlet ét sted. En charmerende, lys butik placeret på Guldsmedgade omkranset af Latinkvarterets hyggelige stemning.

Her finder du et hjælpsomt og varmt personale, der vil gøre deres ypperste for, at netop din oplevelse i McVERDI bliver værd at huske. Du vil kunne prøve alt lige fra vores overtøj til kjoler og nederdele, og bliver du i tvivl om kombinationsmuligheder og sammensætninger, er personalet altid klar til at hjælpe.

I butikken finder du Lisbeth, der, engageret og med et smil på læben, administrerer filialen i dagligdagen. Herudover vil du kunnne søde McVERDI-medarbejdere, der ligeledes er tilknyttet butikken. Alle vil de sørge for, at du oplever tøjets kvaliteter og muligheder, og skulle du ligge inde med nogen spørgsmål om firmaet, tøjet eller noget helt tredje, er der ikke langt fra spørgsmål til svar. Og sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig altid tid til en hyggelig kop kaffe.

Adresse

McVERDI Aarhus

Guldsmedgade 24,
8000 Aarhus C
Danmark

Tlf. +45 86184690

Åbningstider

Mandag-Fredag 11:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 15:00