YaccoMaricard nyheder

NYHEDER FRA YACCOMARICARD

I sidste uge kom en længe ventet sending fra YaccoMaricard. Vi pakkede den ene fine skjorte ud efter den anden. Velkendte yndlingsmodeller i nye, smukke farver, men også nye styles vi har glædet os til at præsentere i vores sortiment. YaccoMaricard skjorter er bare noget helt særligt. De kan løfte ethvert afsnit – og har sjældent en dårlig dag. De står bare knivskarpt. Hver gang.

DEN NYE, EKSKLUSIVE

Denne nye YaccoMaricard skjorte er til dig, der ikke kan få nok af YaccoMaricard håndværket! Man kan ikke andet end tiltrækkes af skjortens helt særlige udtryk med de rektangulære felter med skiftevis horisontale og vertikale bieser. Effekten er meget stærk og resultatet er en helt unik og meget eksklusiv skjorte. Silhuetten er japansk og “boxet”.

SKJORTEKJOLEN

Leder du efter en kjole, der bare står knivskarpt? En seriøst kjole med et enkelt, eksklusivt udtryk? YaccoMaricard’s kjole er noget helt særligt. Den kan være en kjole eller bruges åbent som jakke – i begge tilfælde er den en stærk silhuet, der løfter ethvert look.

DEN MULTIFUNKTIONELLE

Til dig, der godt kan lidt tøj med flere funktioner er den her skjorte måske lige noget for dig! Her får du al det YaccoMaricard er kendt for: de mange bieser, den crispy bomuld, den løse, japanske silhuet og få, enkle vigtige detaljer. Alt sammen samlet i en skjorte, der kan blive din nye favorit – enten som jakke (jeps den har lommer!), som tunika eller som skjorte.

DEN MEST FEMININE

Med sine prinsessebaner og lette A-silhuet er denne skjorte nok den, der har den mest feminine silhuet i YaccoMarcard sortimentet. Det er også den mest petite af skjorterne, da den er relativt smal over skuldrene og har det mindste brystmål.

KJOLE-KJOLEN

Den her søde kjole må siges at være en vaskeægte bestseller. Den er ganske enkel, men har et vindende snit, der klæder de fleste, der får den på. Der er kommet så mange finde nye farver!

DEN HYGGELIGE

“Jersey-familien” fra YaccoMaricard har fået et nyt medlem! Vi har allerede bukser og jakke i den lækre, tunge og bløde jerseykvalitet – og nu har vi fået en super hyggelig busseronne. En slags YaccoMaricard sweater, som er max komfortabel samtidig med, at dens tydelig YaccoMaricard DNA.

DEN ASYMMETRISKE

Den asymmetriske skjorte er nok den allermest populære YaccoMaricard skjorte vi har i sortimentet. Den er knivskarp og er bare en sikker vinder næsten hver gang. Her får du en selvsikker skjorte, der kan blive din nye go-to favorit. Det er bare lige det med at vælge farve…

Indkøbskurv