VELKOMMEN I ET FARVEUNIVERS

Der var farve på dagsordenen og hashtagget var funfashion,
da vi indtog strikdesigner Sofies lyserøde stue og satte farve på foråret i et vaskeægte yndlingssamarbejde!

Tilbage i marts var vi på FindersKeepers med vores datterbrand September|20 og The Travelling skirt. Tæt på vores stand stod den meget farverige tekstil- og strikdesigner Sofie Skovlund Poulsen. Farveglade personer falder hurtigt i snak og det var tilfældet med os. 

Sofie Skovlund Poulsen står bag Sofie Design Art. I farverige rammer skaber Sofie tekstiler og glade accessories, som spreder smil og godt humør. 

Lige nu arbejder Sofie hovedsagligt med strik og tekstiltryk. Sofies store inspiration er farver, men også hvordan vi alle påvirkes af farver og sanselighed. Sofies håndværk er intuitivt og en improviseret proces. En eksperimenterende tilgang til designprocessen gør, at alle Sofies kraver, hatte og tørklæder er unikke og der findes kun meget få eksemplarer. 

Sofie Design Art er et slowfashion brand i bedste stil og er 100% “made in Denmark”. Sofie gør det hele selv – designer, strikker, lave tryk og meget mere. En rigtig power kvinde.

Efter et par gode dage på FindersKeepers aftalte vi, at vi skulle lave noget sjovt sammen – lege med farver og skabe noget sjovt. 
Med firmabilen fyldt med sommerstyles fra McVERDI og September|20 kørte vi (Frederikke, Juliane og jeg) imod Sofies farverige villalejlighed i Valby. En vildt sjov og ikke mindst kreativ dag blev skabt! En dag hvor alt var tilladt – leg med farver, leg med teksturer og ha’ det sjovt var nøgleordene. Vi blev i den grad fyldt op på både den “gode-energi-kontoen” og “farve-kontoen”. 

En dansk sommer byder oftest på lidt af det hele med sol, regn og blæst, det er derfor en god idé at få lidt strik ind i sommergarderoben. Sofie Design Art strikkede accessories kan give lidt varme og glæde til garderoben. En fin krave til den gule regnfrakke, en beret sat sammen med en lille jakke, en krave som bælte, et silketørklæde i håret. Styling mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Jeg mener ikke, at der nogen regler eller grænser for, hvad der er muligt i mode og styling. Du skal tage det på, du har lyst til og sætte de farver og prints sammen du har lyst til. Tag det tøj på som giver dig det største smil på læben og den bedste glæde i maven, så starter ens dag en lille smule bedre. 

Vi får flere solskinstimer i døgnet og jeg tænker vi kan blive enige om, at vores garderober sagtens kan tåle lidt mere farve.

MEN! Synes du, at det kan være svært at inkorporere farver i din garderobe, kan du med fordel starte ud med at bruge ét farverigt item som en fin detalje, der er kombineret med mere nedtonede nuancer. Eksempelvis en sort eller hvid hørkjole fra McVERDI og
et pink silketørklæde fra Sofie Art Design – så er du “good-to-go”. 

Sofie Art Design produkter kan købes lige her: 

Mange tak fordi du læste med! 🙂
På gensyn! 
Mvh Cathrine

Indkøbskurv