Tips: sådan styler du striber

Styling tips: Striber

I dette års forårskollektion finder du kollektionen CONTRAST. Kollektionen CONTRAST indeholder modige striber, statement striber – sorte og hvide striber. I løbet af designprocessen har CONTRAST kollektionen fået nysgerrige blikke og mange kommentarer på vejen. De klassiske sorte og hvide striber er syet op i velkendte McVERDI-silhuetter. Kollektionen indeholder flere læg, større lommer og mere vidde. Modige styles, men styles som uden tvivl kan blive garderobe favoritter.

 

Tre tips til hvordan du kan bruge striber:

Vi har stylet tre sæt med striber, tre forskellige sæt som også kan bruges på kryds og tværs.

 

Sæt 1:
Kortærmet skjortebluse med striber

Hvis du gerne vil holde de modige striber lidt mere simple, kan du med fordel tilsætte en sort McVERDI hørkjole. Dette sæt har et klassisk udtryk. Den kortærmet skjortebluse med striber bliver mere enkel og giver den sorte hørkjole et smart udtryk.

  

Sæt 2:
Skjortekjole i A-silhuet og brede bukser med striber

Hvis du er ligeså vild med striber som vi er, så er et sæt i striber fra top til tå vejen frem. Det kan være lettere at sammensætte mønstre hvis du både anvender en mønstret overdel og underdel. Fordi så skal der ikke tages stilling til hvad der passer til striber, fordi striber passer sammen. Denne skjortekjole i A-silhuet og de brede bukser med striber er uden tvivl et sæt som kan bruges sammen.

  

Sæt 3:
Brede bukser med striber og kortærmet skjortebluse

I dette sæt er de brede bukser med striber i fokus. En kortærmet skjortebluse i hør skaber et klassisk touch til de brede bukser med striber. Den sorte hør skjortebluse og de stribet bukser er et perfekt match. Et andet styling tip: Brug bluse med læg og striber til de brede bukser.

  

Tak fordi du læste med!
Jeg håber du kan bruge ovenstående styling tips.
På gensyn,

– Cathrine/McVERDI

Indkøbskurv