STÆRKE FARVER & MEXICANSKE SUMMER VIBES

VELKOMMEN SOMMER – VELKOMMEN LYSE NÆTTER – VELKOMMEN KNITRENDE BOMULD & STÆRKE FARVER ….

Kender du lyden af knitrende bomuld? Følelsen af sommerkjolen mod de bare ben? Smiler du også ved tanken om bare tæer i sandet? Har du også det evige had-kærlighedsforhold til sand, der klistrer til de bare fødder og fylder sandalerne?
I McVERDI elsker vi lyden af bomuld. Vi elsker følelsen af knitrende crispy bomuld mod huden. Og vi elsker de sommervibes, der i disse solskinsdage breder sig over landet. Det er 1. juni lige om lidt – og vi fik lyst til at give den fuld gas på farvefronten og tage en hel masse crispy bomuld med ud i verden og danse sommeren ind i bare tæer.
Måske går der lang tid før, vi igen kan fejre sommeren under varme, eksotiske himmelstrøg – men hvad gør det når vi kan tage de stærke farver med os rundt om hjørnet og skabe vores eget lille farverige, karneval med dans, grin, blomster i håret og mexicanske vibes.

<< KJOLE UDEN ÆRMER

Forestil dig, den der lyd af en kjole, der falder ned omkring dig – schwwup!! . Lyden af knitrende bomuld og følelsen af bare ben mod det glatte stof. Da vi i design processen arbejdede med dette økologiske bomuldsmateriale, var det et must at finde frem til en kjole, der kunne frembringe præcis den følelse. Det tog en del forsøg, men til sidst sad den lige i skabet. Kjolen her har nemlig med sit løse prinsessesnit, ballonsilhuet og rynk præcis det udtryk og den følelse, vi var på udkig efter. Se den her >>>

SÆT PRIKKEN OVER I’ET MED ET PAR PINK SANDALER >>>

Fuldend look’et med et par stærke sandaler. Glæd dig til solbrune fødder og åbne sko og sand mellem tæerne. Før man ved af det er sommeren over os.

PRINT & PINK >>

Lad de stærke farver fremhæve vores elegante Liberty prints og lad de fine mønstre skabe kontrast til den stærke farve. De små blomster kommer endnu mere til sin ret når de bæres sammen med buldrende .
På billedet til højre er vores lille skjortebluse med grafiske Liberty blomster stylet med en pink nederdel fra vores datterbrand September20.

<< YACCOMARICARD

Blandt vores udvalg af YaccoMaricard findes altid lækre farver, der kan tilføje eksklusivitet til ethvert outfit. Skjorterne er fantastiske i sig selv, men kan også let bruges åbne, som en slags jakke. Vi er ret glade for den korte YaccoMaricard skjorte, der ses på disse billeder. Den har en længde, der gør den god at style over kjoler og nederdele.

SKJORTEKJOLEN >>>

En ultimativ favorit i vores bomuldsserie er skjortekjolen. Vi elsker multifunktionelt tøj, der kan bruges på mange forskellige måder – og det kan skjortekjolen. Den trives som elegant “forårsfrakke”, glædes over lag-på-lag-outfit og er også godt tilpas som kjole bare. Nedenfor er Bettina blandt i et smukt outfit med den matchende nederdel, der fuldender looket med en rynket ballon silhuet.

ALL LIME >>>

Find alt hvad du behøver for at bliver lime og lækker nedenfor.

pink styling

ALL PINK >>>

DELIKAT I HVIDT

Der er intet som sommer, der kalder på hvidt. Så snart solen bryder igennem, får vi lyst til at hænge det hvide frem til butikken. Og det er så smukt at bruge sammen med print og farver. Der, hvor du i vinterhalvåret bruger sort kan du let skifte til hvidt og føle dig sommerlig, let og elegant.

TAK FORDI DU LÆSTE MED!!!

/Juliane

Indkøbskurv