Nu gik det lige så godt… så kom Corona…

KÆRESTE MCVERDI KUNDER

Nu gik det hele lige så godt 🙂 …
Masser af forårsenergi, en fed kollektion, top lækre billeder til webben og masser af planer. .. 
Butikken i Ålsgårde står efter 3 ugers hårdt arbejde super fin og nyrenoveret og så kommer den ubudne gæst Corona. ØV.

Jeg bliver så bekymret for os alle. For mine nærmeste, min arbejdsplads og for hele verden, som vi kendte den for en uge siden og hvordan den ser ud når vi er ude på den anden side af dette mareridt.

Pludselig kan jeg slet ikke se, at træerne er ved at springe ud og solen skinner over Øresund.
Ikke mindst er jeg bekymret for McVerdi, min arbejdskammerat gennem snart 33 år. Mit livsværk og en arbejdsplads for en masse dejlige mennesker.

Fra og med på mandag den 23. holder vi lukket i vores butik i Århus og på Østerbro.
I Ålsgårde butikken holder vi fortsat åbent indtil videre. Der går jeg selv og pusler vores nye butik færdigt og fra i morgen lørdag har vi dermed lukket ned i pop up shoppen og er tilbage på Strandvejen. 
Vi kan selvfølgelig ikke holde en hyggelig åbningsfest- den må I have til gode, men I er velkommen til at kigge ind (selvfølgelig efter sundhedsstyrelsens retningslinier om håndsprit og afstand.)

Cathrine og Juliane passer web shoppen og vi håber på at den trods alt kan give lidt omsætning midt i al denne elendighed. 

Hold jer endelig ikke tilbage. Vi har sådan brug for, at I trods alt skal have lidt nyt til foråret, hvis vi stadig skal kunne glæde jer med nye lækre kollektioner i fremtiden.

Jeg skal igang med sommerkollektionen til 2021- meget mærkeligt når man ikke ved hvordan dette ender. Men hvis jeg overhovedet skal kunne mobilisere en form for kreativ energi bliver jeg nødt til at være lidt optimistisk, åbne øjnene og se foråret komme og marsvinene springe rundt ude i Øresund.

De bedste ønsker om en rigtig dejlig weekend.

Kærligst

Lotte Honoré

WEBSHOPPEN

Åbnet hele døgnet og vi sender pakker som vi plejer. 😊 Velkommen indenfor! 

Vi giver gratis fragt på hjemmelevering på alle køb til DK. Retur-regler på webshoppen er uændrede, dog kan varer pga de midlertidige butikslukninger desværre ikke afleveres tilbage på Østerbro og Aarhus.

ÅLSGÅRDE

Fra i morgen lørdag den 22. marts er vi tilbage på Nordre Strandvej 153. 👏 Åbningstiderne er indtil videre uændrede. Vi følger selvfølgelig alle sundhedsstyrelsens anvisninger.

ØSTERBRO

LUKKER fra mandag den 24. marts og indtil videre på ubestemt tid.

ÅRHUS

LUKKER fra mandag den 24. marts og indtil videre på ubestemt tid.

Indkøbskurv