MODIGE MØNSTER MIX

Et stykke tøj har ofte mange flere muligheder for styling end man lige tror! Og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan sætte sammen når det kommer til farver, print, mønstrer og strukturer. Det vigtigste er altid at føle sig godt tilpas! Det er det, der kommer først i ethvert outfit. Men har du lyst til at eksperimenterer lidt mere med din garderobe, så har vi samlet et par tips til mønster mix nedenfor. Lad dig inspirere! 🙂

LAD FARVEN GÅ IGEN

Et tip til mønster-mix er at lade en farve være den røde tråd. Eksempelvis her hvor lyserød går igen i både blomster-print, stribe, sko og øreringe og tilsammen giver en sød, frisk og anderledes styling.

2 isions

FLET FARVERNE

Indimellem kan to ensfarvede styles være svære at få til at fungere i et sæt, men der er nøglen til succes at finde det samlende element i outfittet. F.eks. her hvor ensfarvet grønt og cremefarvet hør samles i den stribede top. Måske ikke det modigste sæt, men pænt er det!

SKAB ET ROLIGT FOKUS

Ligesom en stribe kan være bindeleddet mellem to ensfarvede styles, så kan et roligt ensfarvet fokus gøre det muligt at bruge to ellers meget forskellige mønstre sammen. Ovenfor er et af mine absolutte yndlingssæt fra årets kollektion; her bliver den ellers rimelig stærke pink skjorte det rolige element i et oufit, der kombinere multistriber og jacquard-vævede harlekin tern. Og så vil den opmærksomme seer også opdage at de fine øreringe også matcher.

SKAB ET ROLIGT FOKUS #GREENEDITION

DOBBELT OP

Hvis en gang blomster er godt – så er dobbelt blomster da endnu bedre! I hvert fald hvis man vil skabe et legende look. Det er måske en af de lidt mere modige versioner af MØNSTER MIX, men det kan faktisk være virkelig yndigt. Man kan sagtens lade print-motivet være omdrejningspunktet for outfittet og eksempelvis gå all in på blomster, som vist her. Tilføj et par ensfarvede sko, en hat eller taske i en matchende farve for et 5-stjernet look! 🙂

LAD FARVEN GÅ IGEN #2

Her ses også et super fint “LAD FARVEN GÅ IGEN LOOK”. Her blandes kraftigt hør, med denim og en skjorte med Liberty print. Et tørklæde med blåt print – og et par sølv sko giver outfittet prikken over i’et.

OMVENDT SJOV

En anden måde at få mere ud af sit tøj på er at finde ud af om man kan bruge tøjet omvendt. Som her hvor blusen bruges omvendt – knapper skal normalt sidde i ryggen, men er her brugt med knapper forrest 🙂

Det kan man faktisk ofte gøre med eksempelvis cardigans og løse kjoler – og det er ret sjovt. Vi har faktisk lavet en LIVE på instragram om netop denne slags styling. Find den i vores LIVE kartotek på instragram.

DOBBELT OP PÅ STRIBER

Dobbelt op kan også fungerer med striber! Som for eksempel her hvor 3 forskellige striber er samlet i et top lækkert sommerlook: Multistribet bluse, blå-stribet nederdel og blå stribede sko fra CAMPER. Altsammen med en lækker løs pink hørskjorte, brugt åben som en slags jakke.

Indkøbskurv