Modeshow i Aarhus

Latinerkvarteret & modeshow

Latinerkvarteret-Aarhus er spækket med upcoming designere, restauranter og unikke butikker. Vores kære Aarhus butik er en del af Latinerkvarteret og har været det i 7 år. Med stor glæde deltog vi i Latinerkvarterets modeshow i sidste uge (torsdag d.5 marts 2020).

Aftenen bød på tapas, trend foredrag med stylecoach Helle Bille, præsentation af butikkerne og selve modeshowet. En aften hvor inspiration og forårsnyheder var det helt store fokus. Altsammen foregik i BoConcept’s fine lokaler som skabte rammerne for hele aftenen. Efter modeshowet var der mulighed for shopping i Latinerkvarterets butikker.

Det er første gang vi har været med i Latinerkvarterets modeshow og det var virkelig skønt for os, fordi vi mødte jer søde kunder og vi mødte nye McVERDI kunder. Efter modeshowet fik vi nemlig besøg af jer som blandt andet ikke kender til os, McVERDI og vores Aarhus butik – hvilket I heldigvis gør nu. Vi glæder os allerede til at hilse på jer igen i vores Aarhus butik. Vi elsker at få besøg! Så kom endelig forbi.

Besøg McVERDI Aarhus:

McVERDI AARHUS
Guldsmedgade 24
8000 Aarhus
Danmark

Tlf.: +45 41188000
Mail: [email protected]

Mandag-Fredag 11.00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 15:00

Forskellighed

Farver, blomster hårbøjler og forår var selvfølgelig kendetegnende ved vores modeshow outfits. Connie og Frederikke, vores to søde modeller var iført 6 sæts hver og smilede og nærmest dansede ned af catwalken – store smil og lidt dans, det kan man kun blive i godt humør af. Det var også sjovt at se de andres butikkers bud på forårsnyheder og trends – faktisk var alle butikker meget forskellige og butikkernes budskaber var forskellige. Hvilket også fortæller noget om den forskellighed der er i Latinerkvarteret, ydermere gør forskelligheden Latinerkvarteret et besøg værd. Det jeg (Cathrine) synes er mest fantastik er vores sammenhold i Latinerkvarteret og vi mindre butikker kan bygge et event op sammen og så skabe opmærksomhed omkring Latinerkvarteret i Aarhus. Jeg vil lige tillade mig at understrege, med et kæmpe smil på læben, selvfølgelig! – vigtigheden i at støtte og shoppe lokalt, ikke desto mindre støtte os uafhængige mærker og butikker.
Så ses vi i Latinerkvarteret-Aarhus meget snart? 🙂 Det håber jeg!

Modeshow – outfits

Farver, farver og farver og nååårrh ja – og selvfølgelig blomster hårbøjler. Vores forårskollektion indeholder masser af farver og forskellige prints/vævninger – som altsammen var afspejlet i vores modeshow outfits. Connie og Frederikke kom med forår&sommer når de gik ned af catwalken, det var en fornøjelse at se og være en del af. Klik på billederne og du kommer direkte til et produkt.

Mange tak fordi du læste med!
På gensyn,

Mvh Cathrine

Indkøbskurv