MiniMcVERDI – måske verden bedste overtøj til børn.

Med over 30 års super god erfaring fra vores regnfrakker har vi lavet en reproduktion af vores overtøj til børn – MiniMcVERDI. Kollektionen havde stor succes i 90’erne og nu er en ny generation kommet til og dermed en ny efterspørgelse. Kollektionen består af en flyverdragt, en anorak og en frakke og fås i størrelserne fra 1 år og op til 10 år. Ligesom vores regnfrakker med gummioverflade, så er dette overtøj til børn enkelt, funktionelt og behageligt.

Se mere >>

Ligesom vores regnfrakker med gummioverflade, så er børnetøjet enkelt, funktionelt og behageligt. Se mere >>

Det er fra børn og pædagoger man skal høre sandheden om overtøj til børn

Kathrine, pædagog og mangeårig fan af holdbare flyverdragter fra McVERDI “Det fantastiske med flyverdragten er at den er vandtæt og når det er vådt eller sjappet vintervejr, skal barnet derfor ikke først tage flyverdragt på og så regntøj ud over. Det er bare superbøvlet, både for børn og voksne og er årsagen til at jeg som pædagog har anbefalet forældre at den. Det betyder at barnet selv kan tage tøj på og selvhjulpne børn vokser med opgaven, bliver glade og kommer hurtigere i gang med leg på legepladsen. “

Så vil du være et hit hos dit barn og din pædagog, så er det helt klart en MiniMcVERDI flyverdragt du skal investere i!

Den lange lynlås og det glatte bomuldsfoer, gør det let at komme ned i flyverdragten. Det isolerende mellem-foer er let og åndbart og giver barnet mulighed for leg uden overophedning! – og så er det vandtæt, så alt vejr bliver godt vejr! Overfladen er meget slidstærk og skulle der gå hul efter vild leg, så kan det fikses med gaffa fra indersiden eller med en cykellap udvendigt! Dette overtøj til børn er bare helt perfekt til det våde og kolde efterår.

Overtøjets yderstof består af 85% bomuld og 15 % polyerethan, der giver materialet gummioverfladen. Gummioverfladen gør at selve ydermaterialet er vindtæt og meget vandafvisende, mens den store mængde bomuld gør at kroppen kan ånde. Overtøjet er foret med Thinsulate, som er tyndt og let og derfor ideelt til at isolere skitøj og flyverdragter med. Overtøjets foer består af 100% bomuld. Overtøjet er ekstremt let at holde – det skal bare tørres af med en fugtig klud og hænges til luftning indimellem. Overtøjet kan ikke renses og bør kun vaskes sjældent med vrangen ud på skånevask. Det virker måske som lidt begrænsede vaskemuligheder, men det har aldrig været et problem. Al overtøjet er produceret i Estland af europæiske materialer.

Juliane Honoré, designer af September|20 og datter af Lotte Honoré

“Det er bare verdens bedste flyverdragt. Måske er det kombinationen af det enkle design, den rummelige (super cute) silhuet, der giver god mulighed for bevægelse og det praktiske, åndbare materiale. Måske er den ganske enkelt så god fordi er skabt for at dække et reelt behov i sin tid. Min mor, Lotte Honoré, designer og stifter af McVERDI) har altid haft en genial evne til at sy sig ud af alt hvad man kunne sy sig ud af – hvadenten det var et fuldt udstyret telt til min lillebror, der skulle på Roskilde festival eller praktisk overtøj til sin datter/mig i sin tid. Sådan blev MiniMcverdi skabt i første omgang for cirka 30 år siden. Skabt med de forhåndenværende materialer, der inkluderede det praktiske regntætte materiale, som McVERDIs kendte gummifrakker dengang og i dag bliver syet af. Jeg har haft de frakker og flyverdragter på hele min barndom – og det har mine tre efterfølgende brødre selvfølgelig også. Og der er ingen tvivl om at mine to sønner kommer til at nyde dem lige så meget. De går i arv og holder godt og længe. De bliver højt elsket – en gang McVERDI flyverdragt altid McVERDI flyverdragt. Jeg høre det ofte og det er hyggeligt, at det nu er os – altså første generation af “McVERDI-flyverdragt-brugere”, der klæder vores børn på i selv samme model. De fås bare ikke bedre ♥️”

Bettina & Clara – McVERDI

Indkøbskurv