McVERDI styling – MIX & MATCH

I april tog Clara og jeg til Helsingør hvor vi havde et vaskeægte mcverdi-street-style-photoshoot i Helsingørs gader. De forskellige sæts bestod blandt andet af dette års nyheder og sidste års lækkerier. Striber, prikker, blomsterprint og skønne farver. Mix og match og sjove sammensætninger.
Vi havde det super sjovt i mens vi tog billederne – grin og hygge i bedste stil!
Det var dog også en smule koldt for Clara, som var dagens model – men Clara gjordet det så godt!

Jeg håber billederne kan give inspiration til hvordan striber og blomsterprint faktisk passer rigtig godt sammen og
hvordan ens egen gaderobe kan komme i spil sammen nyheder fra vores forår&sommer kollektioner eller fra vores tidligere kollektioner.

Lyse nuancer og print mix

Vi har både mixet striber og blomsterprint. En beige forårsjakke fra sidste år og en Mansted strik og September20 nederdel i tern – det blev til super sødt sæt.
En Mansted strik over en hvid McVERDI bomuldskjole. Forår og sommersæts som kan bruges på flere måder. Eksempelvis ville den beige forårsjakke også være rigtig pæn til nederdelen med striber og skjorten med blomsterprint. Alle produkterne finder du lige her:

Orange & prikker

Skjorte, kjole og nederdel – sidste års styles sat sammen med Lofina sko og en regnjakke fra dette års forår&sommer kollektion. Sæts som igen kan bruges på kryds og tværs. Den orange farve er bare rigtig pæn til den hvide regnjakke og de orange sko fra Lofina. Kom direkte til alle produkterne lige her:

LIME TEMA

Lime, sommerfugle print og striber. I Helsingør skabte vi et lime tema som får os til at tænke på farverige gader i Guanajuato, Mexico. Billederne kunne sagtens være taget på en varm sommerdag i juli, men det var nu en kold april dag – det kan Clara i hvert fald skrive under på 😉 Ikke desto mindre er vi helt vilde med sidste års styles sammensat med dette års lime nyheder. Kom direkte til produkterne lige her:

Hvid skjortekjole i økologisk bomuld

Lige her til sidst vil jeg lige vise hvordan Clara og jeg har sammensat den hvide skjortekjole på to forskellige måder.
Skjortekjolen er sød med en strik over eller med en lang skjorte til. Den hvide skjortekjole kan også bruges åben som en lang skjorte-cardigan.
Styling mulighederne er mange. Se alle produkterne lige her:

Clara og jeg håber du kan bruge de forskellige sæts til inspiration og får lyst til at sammensætte forskellige prints og farver på kryds og tværs.
Du er altid velkommen til at dele billeder med os på Instagram og Facebook, brug evt. #mcverdi.

Tak for du læste med! 🙂
På gensyn,

Mvh Cathrine

Indkøbskurv