I erhvervspraktik hos McVERDI

I denne uge har jeg været i erhvervspraktik hos McVERDI. Det har været super spændende! Læs med for at høre mere om min oplevelse.

Hej!

Mit navn er Sophia, og jeg er 14 år gammel.
Jeg har været så heldig at være i erhvervspraktik hos McVERDI i uge 05 2020.
Hver dag hos McVERDI har været en fornøjelse. Jeg har mødt så mange søde og rare mennesker hos McVERDI, som har været meget hjælpsomme.

De havde været så søde at lave en plan for, hvad jeg skulle lave i ugens løb, så jeg kunne få et alsidigt indblik i modebranchen. Jeg fik selv lov til at arbejde med mange af de ting McVERDI’s medarbejdere arbejder med i hverdagen. Det gav mig en god fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i tøjbranchen.

Mandag

Mandag morgen var jeg i webshoppen, hvor jeg lærte at printe kundeordrer ud og finde tøj frem til ordrene.
Jeg var også ude på butikkens lager, hvor jeg hjalp med at tømme en lastbil for den næste sommerkollektion, hvilket var hårdt men sjovt. Vi hentede osgå tøj med fra lagret, der skulle bruges til kundeordrer.
Jeg brugte det meste af dagen i webshoppen, hvor jeg bl.a. lærte at pakke pakker til kunderne. Da man hos McVERDI går meget op i at skabe et godt bånd med kunderne, fik jeg lov til at skrive mit eget postkort og ligge i pakkerne til hver enkel kunde. Det var virkelig fedt at personliggøre alle pakkerne på den måde. Udover det var jeg med til et møde, hvor jeg fik lov til at observere McVERDI’s medarbejdere fortælle om alle deres inspirerende ideer.

Tirsdag

Tirsdag var jeg igen i webshoppen, hvor jeg lærte at fakturere. Her lærte jeg også mere om kunderservice online.
Vi talte også styles op (det gør man ved mistanke om fejl på lageret), hvorefter jeg lærte mere om at rette lageret til i selve lagersystemet. Senere hjalp jeg til med at forberede tøj til en modemesse.

Onsdag

Onsdag var jeg på CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), en modemesse, som fandt sted i Bella Centeret. McVERDI havde en super flot stand med deres nye vinterkollektion, der udkommer til efteråret 2020.
Det var virkelig fedt at være med til at repræsentere McVERDI til modemessen. Jeg fik endda lov at have McVERDI og September20 tøj på derhenne. Stemningen derude var intens og livlig, og man kunne virkelig mærke, hvordan folk er så passioneret omkring mode.
Udover at hjælpe til i standen, var jeg også ude og se nogle andre brands, hvor McVERDI muligvis skal sælge noget af deres tøj i deres butikker næste år.

Torsdag

Torsdag var jeg med til at åbne butikken, hvor jeg hjalp til. Det var interessant og meget lærerigt at se, hvordan medarbejderne ekspederer kunderne. Hos McVERDI er god kundeservice meget vigtigt, og medarbejderne gør altid deres bedste for at skabe en god oplevelse for kunderne. Det var overraskende at se, hvor meget, man hos McVERDI gør ud af, at alting ser pænt og ordenligt ud.

Fredag

Fredag var min sidste dag hos McVERDI. Jeg hjalp til i webshoppen, da der skulle forberedes til slutspurt, hvor priserne på tøjet bliver sat endnu mere ned:-) Vi havde travlt med at folde papkasser og fylde op på alting i webshoppen. Derudover hjalp jeg til med at forberede tøjsæt til e-looks (billeder til webshoppen), hvilket var sjovt.

Jeg er så glad for, at jeg kom i praktik hos McVERDI. Jeg har prøvet mange nye og forskellig ting i denne her uge. Det har været en super interresant og lærerig oplevelse. Jeg havde ikke forventet hvor meget tøjbranchen egenligt indebærer, og hvor meget arbejde det kræver at have en butik/ butikker, en webshop osv. men jeg er glad for at jeg kunne hjælpe til.

Tusind mange gange tak til McVERDI for, at jeg måtte være hos jer. Det har været en fornøjelse!

Mvh. Sophia

Indkøbskurv