Dreaming of summer

Kom med på vores “Dreaming of summer” rejse.

I disse kolde, våde og mørke december dage, kan man let drømme sig langt væk til de varmere temperaturer sydpå. Det kan Bettina og jeg ihvertfald. Vi har sukket efter varmen, solen og florlette sommerlige McVERDI styles i denne måned.  Alligevel hører vi julemusik hele dagen. Da ingen af os har planer om at tage Sydpå her til vinter, måtte vi sørge for, at Syden, varmen og feriestemningen kom til os!

 

Vi planlagde derfor en tur til Syden hjemme i Bettinas stue. Der blev fyret godt op i brandeovnen, jordbærerne blev skyllet, og vi iklædte os skønne McVERDI sommerstyles. Følelsen af sommer og sol, kunne i den grad mærkes. Vi nød det i fulde drag. Sådan en hjemmelavet tur til Syden kan i den grad anbefales, hvis du også går og dagdrømmer om at tage ned til varmen.

“Dreaming of summer” hjemme i Bettina´s stue

Vi har nedenfor givet vores bud på, hvilke styles vi synes, der er essentielle i kufferten, hvad enten du skal ned til de varme lande, eller om du blot planlægger en tur i din egen stue foran brændeovnen.

 

(Pssst… Næsten alle de skønne sommerstyles er endda på udsalg!!!)

 

Let og luftigt

Produkter på billedet:

Sødt og fint

Produkter på billedet:

Smart og enkelt

Produkter på billedet:

Lyst og sommerligt

 

Produkter på billedet:

 

Elegant og smukt

Produkter på billedet:

 

Vi håber, at vi kunne give dig lidt inspiration til din “Dreaming of summer” rejse, ligegyldigt hvorhen og hvornår du skal afsted.

Tak fordi du læste med!

Mange varme hilsner fra Bettina & Clara/Webshopteamet

Indkøbskurv