Velkommen til McVERDIs webshop!☀️
Gratis fragt på køb fra 1000 DKK i hele Danmark 🚚

ART – McVERDI x Rune Elmegaard

Se den nye eksklusive McVERDI kollektion med print designet af den danske kunstner og møbeldesigner Rune Elmegaard >>

I dette års efterårskollektion finder du en lille eksklusiv kollektion med et print designet af den danske kunstner og møbeldesigner Rune Elmegaard.

Siden begyndelsen af 20’erne har Rune Elmegaard været meget interesseret i kunst og dansk designhistorie. Rune Elmegaard har en unik evne til at kombinere farver og former. Se mere >>

Regnfrakke-serien er en McVERDI-klassiker og har en helt speciel plads i vores hjerter. Vi har designet og produceret vores regnfrakker siden Lotte etablerede firmaet tilbage i 1987 og de holder bare stadig.

Regnfrakkerne er tidløse yndlinge, der er mange år om at blive slidt op og vi har utallige eksempler på kunder, der kommer for at skifte deres 8-10 år gamle model ud med en ny version. Vores regnfrakker findes i et hav af modeller og farver.
Se vores udvalg lige her >>

WATER
NEVER AN ISSUE. ONLY A JOY.

MINIMcVERDI

MiniMcVERDI – måske verdens bedste børneovertøj – er nu landet på vores webshop. Efteråret kalder, og du kan finde vores minikollektion lige her >>

McVERDI AW20 – EFTERÅRSNYHEDER

Flere lækre efterårsnyheder online og i vores butikker 🍂  Det er altid så fedt når vi skal i gang med en ny kollektion – se og mærke tøjet, tage billeder, oprette produkter, hænge om i butikkerne, dekorere nye vinduer osv. Vi elsker det! Denne efterårskollektion er fyldt med velkendte fløjsmaterialer som er kommet i flere farver. Ydermere indeholder denne efterårskollektion Liberty prints, tern og striber. Flæserkjoler, spencerkjoler, cupro skjorter og meget andet godt. McVERDI efterårskollektionen bliver suppleret af lækre efterårsvarer fra September20, Mansted, Privatsachen, Muse Wear, Art og Nordic Shoe People.

McVERDI butikker:

Nordre Strandvej 153 – 3140 Ålsgårde – 25 44 45 40
Østerbrogade 112 – 2100 København – 22 25 70 31
Guldsmedgade 24 – 8000 Aarhus – 41 18 80 00

Kom til eksklusiv shopping eller book en venindeaften i en af vores tre butikker.
Vi tilbyder blandt andet aftenpræsentationer af efterårskollektionen eller søndagsbrunch. Læs mere lige her >>

EN, TO, SKO!

Hvad er det perfekte outfit uden et par sko til at fuldende det? Til vores mange fine efterårskjoler. Vi har en fin selektion af sko og støvler, der er valgt nøje, så de passer til kollektionens farver og stemning. Iblandt kan du finde – sko og støvler fra spanske Art og danske Nordic Shoe People.

mcverdi dansk design

McVERDI – Dansk design. Syet i Europa. Primært i Italienske materialer.
Familievirksomhed med hjertet på det rette sted.

Etableret i 1987 af Lotte Honoré.

Siden da er der sket meget, men vi er stadig et lille brand, hvis inderlige ønske egentlig bare er at klæde vores kunder på i lækre kvaliteter og snit, så de føler sig vel klædte, “hjemme” og godt tilpas.

Vi designer tøj, fordi det er det vi elsker allermest.

“Altid tro mod min oprindelige idé om at skabe smukt, anvendeligt og klædeligt tøj til kvinder i alle aldre – tøj der giver følelsen af at komme hjem … at være vel klædt.”
– Lotte Honoré, Designer & Stifter af McVERDI

McVERDI fløjl – 100% bomuld

Blød og let bredriflet fløjl af 100% bomuld. Det er en “medgørlig” fordi den er meget blød og faktisk har et fint fald i modsætning til andre bredriflede fløjlskvaliteter, der ofte kan være lidt stive i det og føles kraftige. Det gør denne smukke brederiflede fløjl ikke. Tværtimod er den enormt behagelig og komfortabel at have på. Terracotta, rosa og grå bredriflet fløjl i dette års efterårskollektion:

SKØNNE SAGER PÅ UDSALG

Vi har samlet en hel masse dejlige varer fra tidligere kollektioner (og tilføjer hele tiden nye) til nedsatte priser,
så der er masser af McVERDI varer på udsalg at gå på opdagelse i. Perfekte i sig selv, men også smukke at style med årets kollektion! 🙂

McVERDI STORIES

McVERDIs blog, hvor vi fra tid til anden dele tanker, inspiration, oplevelser og anbefalinger med jer.

Plantetryk

Farvesans Charlotte van Hauen står bag Farvesans som er Eco Printing og…

BESTSELLERE PÅ McVERDI.dk

Lad dig inspirere af de styles der er allermest populære ligenu >>>

FØLG McVERDI PÅ INSTAGRAM, PINTEREST & FACEBOOK

Har du lyst til at høre mere til os? Så er du mere end velkommen til at følge os på vores sociale medier! Vi sætter pris på hver eneste like!